Jag står och tittar och tänker på vad du tyckte vi gav upp att förstå

Det är stunder som dessa som jag saknar dig mer än andra.


Du och jag och tystnaden.

Vilken fin helg. Fredagen bestod av fredagsmys med hela familjen Wik-Karlsson-Östlund. Lördagen bestod av fina människor, danssteg och alkohol. Detta resulterade i en väldigt mycket för-glad Therese och kvällen slutade relativt tidigt i en alldeles för liten säng med S efter många händelserika, mystiska, roliga, fina och mysiga timmar. Så kan det gå när haspen inte är på, som jag brukar säga. Söndagen var inte riktigt lika fin och jag lovar mig själv ännu en gång att A L D R I G mer dricka alkohol. Lättare sagt än gjort..
Var väl mest det jag ville säga i stundens skrivande hetta. Att jag älskar det här nere!


Du får mig att le som ingen annan och sjunka lågt och be om mer.

Torsdag. Började med att Hannah påminde mig klockan 10 att jag hade glömt min tandläkartid klockan 8. Bra start på dagen. Tenta 14 till 19 i linjär algebra. Att jag inte satt hela tiden och att det gick totalt mindre bra (med andra ord svin dåligt) är en helt annan femma, eller fyra. Ännu bättre start på eftermiddagen. Köttebullar och nyheterna ihop med två fina tjejer och en hund i min soffa var en betydligt bättre avslutning på kvällen och början på natten.
Fredag. Storstädning och SketchUp-ritande med S. Och som en perfekt avslutning kom min familj på besök med övernattning. Då kan jag inte må annat än bra! Och imorgon är det festligheter. Fina grejer.
Och så säger de att det ska komma snö. Det får mig att må ännu bättre. Samt att det får mig att längta oerhört mycket till sälen och framförallt alperna. Oj vad jag kommer må bra nästa år! Och iår med för den delen, absolut inte det jag menade. Jag mår bra. Förjävla bra.
Jägarns vad livet är fint mina vänner. Rörigt, men fint. Förjävla fint!
Pusspusspusspusspusspuss.



Exakt såhär glad känner jag mig. Äckligt glad och sjukt full. Även om jag i studens skrivande hetta inte är sjukt full, eller ens full. Men så lycklig, så glad.


Look me in the heart and tell me that you won't go,

Ja nu undrar ni säkert varför jag är vaken klockan åtta en söndagsmorgon som denna. Vädret är förjävla molnligt och sjukt dimmigt och ynka två grader. Sanningen är att jag vaknade klockan sju så ni som verkligen känner mig vet att det inte är ovanligt att jag redan är vaken men ni som bara är här av någon annan anledning är detta mer oklart. Den hela sanningen är att jag behöver ut och gå med hunden, samtidigt som jag av någon jäääävligt konstigt anledning bokade tvättid klockan sju en söndagsmorgon. Why, why? För att bygga ut berättelsen vidare så vågar jag inte heller väcka Hannah så jag sätter mig här och ritar lite i SketchUp så länge, eftersom denna dag ändå bara ska innefatta linjär algebra och byggprocessen. 

Ni kan ju få ta del av lite andra tankar såhär på morgonkvisten också, för det uppskattas att få veta det så ni har något nytt att skvallra om. Eller snacka skit om ni hellre känner för det. Jag är ju ett relativt populärt "snacka-skit-offer". Allt är relativt. Först funderar jag s t a r k t på att byta telefonnummer, och inte ge ut det till en jävel. Detta grundar sig mest på att det plingar i min kära hero minst en gång varje tioende minut, utan överdrift, och han blir överhettad. Det är också jobbigt att höra Hannah utbrista var tionede minut "hur orkar du, hur FAN orkar du Therese?!". Vet inte varför ni ska ta del av detta, men så populär är jag iallafall.
Sen kan jag säga att jag är mitt i en "känslomässig kaos" som jag själv skulle vilja uttrycka det. Hur vet jag vad som är rätt och vad som är fel? Hur vet jag att jag är redo och att detta är verkligen det jag vill? Hur vet jag att jag kan glömma och förlåta? Hur vet jag att detta är rätt steg? För dig, för mig, för han, för henne. För oss. En fyrkant, fyra hört. Du och jag, en linje. Två ändpunkter. Hur vet jag att jag kan älska dig?
Men mer får ni inte veta om det för nu kom ni för nära inpå mitt liv.
Jag drar mig ur.  


I don't care if the whole club is dead, cause the party is in my head.

För att ta en paus i detta pluggande och förgylla denna fredag lite extra mycket offentliggör jag nu början på Therese och Hannahs lista på 99 saker de ska göra under högskoletiden.
1. Stå längst fram på examens fotot
2. Åka till treriksröset
3. Leva rövare i alperna
4. Fara iväg på en spontan resa
5. Bestiga ett berg
6. Fjällvandra
7. Gå på konsert (hjälper Hannah på traven eftersom hon aldrig varit på någon..)
8. Gå på en världspremiär för en film
9. Hitta perfekta titta-på-stjärnorna stället
10. Gå med snöskor
11. Åka hundspann
12. Brottas i sumodräkter
13. Köpa en eka, och ro i vättern
14. Gå upp för alla trappor i eiffeltornet
15. Uppleva norrsken
16. Husbila
17. Bygga en riktig igloo

Nummer 1, 13 och 17 är något av mina personliga favoriter. Med nöje mina vänner!


då ska du inte välja mig, om du letar efter någon som går att ändra på.

jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om


Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

En helg som denna hemma med famlijen var precis vad jag behövde!
Underbar fredag med himmelsk middag med kusinerna + föräldrar. En mysig lördag med familjen, med Hanna och Jennifer-mys på kvällen/natten. Likaså mysig söndag. Tillbringade tid i skogen med min far där vi gödde djuren lite så han kan skjuta många djur så vi får massa gott kött. Var också hos farmor och farfar och samtalade lite om livet. Finafina ni.
Om några h åker jag in till nkpg för att sätta mig på tåget påväg ner igen. En vecka med massa tenta-plugg har jag framför mig och sen en tenta-vecka. Hur ska det gå?

För när man ser att det blöder, det är först då det gör ont.
Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dem vara kvar.



De é som de é!

OJ OJ OJ vilken förjävla fin födelsedag jag haft. Bövlan vad jag har fina vänner!
Kåren/akademin igår/inatt med fina vänner och alkohol - Emil som önskar låt, Joanna och Emil som glatt lyfter upp mig så jag sväääävar högt över marken under hela låten, okänd kille som också gärna vill lyfta omkring på mig (vilket jag inte är lika glad för eftersom han gärna ville mosa sönder mina lårmuskler..), sång, kramar och en sked i sängen med Hannah. Hannah och Joanna som sjunger för mig och ger mig cheesecake på sängen (vem säger något om frukost?), presenter och baksmälla. Familjen som ringer och sjunger genom telefonen. Joanna och Martina som ger mig mer presenter, pizza (med banan!!) på lunchen. Alla andra fina vänner som jag inte får dela denna dag med (fan vad jag ska låta djup, är ju bara 19 år). Myskväll med Hannah och en underbart god middag (som förövrigt tog förjävla lång tid..). Jälvar vad detta blev invecklat och totalt rörigt, som allt annat jag pratat om idag har varit. Men vad gör det, jag vet att ni gillar mig ändå! P U S S


RSS 2.0