6 6 6

Det blev fredag denna vecka också, trevligt! Att lovet börjar lida mot sitt slut är en tanke som jag försöker tränga åt sidan men blir ständigt påmind. Men när jag kollar kalendern inför nästa vecka känns det genast lite bättre med födelsedagar, munken, innebandy och förhoppningsvis en Göteborgare. Det kan jag ta då. Och om jag får åka skidor på söndag, även om det bara är en dag, så blir jag happy och lovet fick sin prick över iet.
Men istället för att sitta här och snacka skit ska jag nu ringa till Göteborg så han kan få mig på lite gladare humör och sedan åka ned och träna. Gött!
Auf wiedersehen


Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer.

Igår träffade jag Johanna, fina Johanna. Idag träffade jag Madelene, fina Madelene. Varför är jag så lyckligt lottad och har jordens finaste vänner? Jag förtjänar nog det, hehe. Avslutade denna kväll med att träningspass med Hanna, fina Hanna. Nu ska jag ringa ner till Göteborg, saknar hans röst lite smått.
Kort och gott! xxx

"han får väl säga till mig om han vill ha mig"

Igår var det fucking crazy. Som vanligt får jag och Hanna till det med allt! Minst sagt finaste lördagen på länge. När natten började lida mot sitt slut var vi glada i hatten, hade fått schnygga magrutor av skratt och lite blåmärken här och där (och även ett stort, hon/han/den/det ska få fan för det här!). Lång lördag, kort inlägg. Privatliv!
Ska strax ner och krama Göteborg hejdå. Minst sagt spännande lördag. Och söndag.  


En bild säger mer än tusen ord. Bilden står helt klart för hela kvällen.


Vem har du sugit av för att få jobba här?

Idag är det fredag, äntligen fredag! Ikväll ska jag först till Norsholm och umgås med mina favoriter och sedan ska jag hem till tjejerna, mina andra favoriter, där vi ska ha kul och festa loss i underställ. (Saknar Åre lite extra mycket i detta läge. Både backarna och dess tjilfar).
Sitter med hungrig mage och väntar på att uret ska slå 11. Då ska jag skolka sista minuterna och springa till matsalen. Annars visste jag inte att man kunde få overflow på grafräknaren eller att man kunde få MVG+. Spännande dag helt enkelt. Hur kommer detta sluta? Återstår att se.


Va fan vet dom om vår romans

Onsdag onsdag.
Har idag fått endel skrivet i den underbara projektrapporten. Hur mycket längtar jag inte till studenten i detta läge? Har också checkat av letandet på balklänning eftersom den nu är beställd och redo. Hur mycket längtar jag inte efter studenten ännu mer i detta läge? 
Sitter och funderar på vad som händer där efter, eller "när livet börjar" som min härliga syo-tant sade herromdagen (dock är hon ej så härlig, tyvärr). Jobba i sommar och sedan åka till Grekland och jobba eller åka till Grekland snarast efter? Det är en karamell jag får suga yttligare på.
Kom för en stund sedan hem från ett skönt box pass. Länge sedan mina lår var så sjukt stumma. Men inget mig emot, då kännar man att man lever. Annars är jag ensam hemma ikväll igen, börjar bli en vana. Borde kanske skaffa mig en rumskompis istället?



Inga jag skulle tacka nej till

Yummi. Idag är jag irriterad, besviken, sur, trött och rent av arg! Igår däremot var jag glad och lycklig, tillsammans med bästa Hanna. Vi var nog rent av höga på kvällen (och fruktsalladen och våfflorna och glassen och skämten och..) Hon får mig glad och lycklig, jämt och ständigt. Ligger något magiskt över henne, hon är magisk min vän och jag ser upp till henne och jag tycker om henne så!
Något annat som är magiskt är dessa fina själar, inte helt fel om jag får säga det.


I just had sex

Idag är jag helt slut som människa. Why? Mitt första förslag är att någon håller mig vaken om nätterna, det andra är att det är sjukdom påväg och det tredje är lite oklart än med tanke på att jag inte har något.
Tur är iallafall att jag imorgon är ledig samtidigt som jag har studiedag. Hur tänkte dem här? Detta kommer enbart resultera i att jag tar mig en egen studiedag när det passar mig bäst.
I lördags konstaterade jag att jag själv + alkohol + PULS inte är någon bra kombination då jag lätt blir liiiite för aggresiv. Slag hit och dit är lätthänt. Slutsatsen av detta blir att jag antingen ska sluta vara på PULS eller sluta dricka alkohol. Jag föredrar då att sluta vara på PULS, det kan jag ta. En lätt match!
Ska strax slå mig till ro och invänta en figur som brukar kalla sig för John Blund. Trevlig kille det där. Han kan sin grej.


Sås tar tid, precis som kärlek.

Förra torsdagen var den en fin björnstam somsagt och natten slutade i bilen, med lite bilsnacks och fyra varv i rondellen. Det är bara vi som får göra det, jag och tjejen. I fredags hade vi en riktigt mysfredag med en hyrfilm, pringles, godis samt vindruvor. Det var väldigt länge sedan man hade tid för en sådan och ack så fint den satt. Och finns det verkligen inga känslor i rymden? I lördags fick vi för oss 23.00 att vi skulle kolla läget på PULS så vi slängde oss i bilen och jag körde rally in. När vi väl stod i kön och planerade hur vi skulle flörta med killen i kassan för att kunna använda våra fribiljetter, trots att klockan var efter 24, så kände vi att sugen försvann. Så nästan väl framme så slänger vi oss över räcket och åker hem istället där det bjöds på fulla vuxna och grey's anatomy.
Igår hann jag med ett träningspass och några avsnitt stylisterna innan jag var tvungen att ägna lite tid åt skolan och dess böcker. Men det varade inte länge innan jag och tjejen fick för oss att köra på yttligare en spontanutgång, och denna gång fullfölja den. Så vi plockade upp D och B i bilen och kvällen/natten blev helt okej bra, som det kan vara på puls. Natten/morgonen fick en trevlig avslutning, niiiice. Ikväll däremot kör vi hardhardhard. Det är helger som dessa som jag lever för!


RSS 2.0