Var sak har sin tid och detta är vår.

18.06 och jag är redan hemma från skolan. Det var länge sedan jag var det ska jag tala om för er, minns nog inte ens sist jag var det. Idag är jag glad, mest för att jag har sovit sjukt skönt och länge inatt och att jag vaknde 07.51 av mig själv imorse. Att man samtidigt var pigg också var ingen dålig sak. Snacka om bra start på dagen!!
Så det var det. Om jag ska berätta lite om helgen kanske. Att jag var i ett konstant rus i 15 timmar säger väl mer än tusen ord och en bild? Vilken lycka, vilken känsla. Magi är vad jag kallar det. Mitt egna vis att ta mig tillbaka ner på jorden, att läka och bli hel igen.
Nu ska jag sätta på lite julmusik och julpynta min lägenhet och i helgen ska jag hem igen. Fan vilken fin tisdag mina vänner!






Årets köttmarknad.

Himmelriket!


Är man fast besluten har man redan kommit halvvägs,

Lever jag?
Jag lever men dock var det länge sedan jag gjorde ett avtryck här. Det beror på flera olika faktorer som inte är värda att lägga energi på. Så var är vi? Hur går det? Vad händer och vad fötter?
Jag mår väldigt bra och har väldigt lite fritid. När ska man hinna andas? Men det gör inget, att andas är överskattat. Vet inte riktigt var jag ska börja och vad jag ska säga, så mycket som händer så jag hinner ju inte själv med. Kan ju börja med att säga att förra veckan var Anna här hela veckan vilket var mer än fint, och i helgen var Hanna här vilket också var fint. Det har festats, biomysits, soffmysits med mera med mera.
Nu i helgen blir det däremot hemfärd samt sthlm med mina favorit tjejer där det bjuds på sjukt heta skid/snowboard åkare med mera med mera. När ska det sluta?

Men nu ska jag iallafall börja laga mat och invänta S. Perfekt måndag!

och jag har inte börjat än.


RSS 2.0