livrädd med stil.


kom så får du hårt godis

mest att, jag vill ha helg!


Pain throws your heart to the ground. Love turns the whole thing around. Fear is a friend who's misunderstood. But I know the heart of life is good.

snälla säg någonting som håller mig kvar.


hur snygg? jävligt snygg!

alltså, ge mig!!


men vad har de' tatt' på sig?

ska träffa hanna. världens finaste hanna. så min kväll kommer bli oerhört bra minst sagt :)
igår var det fredags mys i mängder med världens finaste pojkvän.
om 11 dagar tar jag det stora klivet.

 


våga visa att du finns.

sitter på golvet. golvet är minsann ett underskattat ställe.
inatt drömde jag om krig och imorse snoozade jag 9 gånger. låg istället och fantiserade om hur jag ska moblera/mublera/möblera om i mitt rum. får se när detta kommer till kritan. pratade med bennyboy i skolan men undvek att säga vad jag egentligen tycker om honom. tänkte på att det är ju bara 8-9 månader kvar på skolan. insåg i detta ögonblick att om 2 veckor har även jag existerat i 18 år. coolt. lägger förtillfället också energi på fel saker och ting och glömmer i samma veva bort dem och det jag älskar. ska sluta med det i helgen. har under kvällen plattat håret ihopp om att känna mig lite finare men även den bubblan sprack. skulle behöva min pojkvän här och nu som förstår mig och kan mig. skulle behöva en puss eller två.


bye bye Johnny

fredags. njut av hur jävla snygga vi är! Anna Cornelia Therese Anna Paula






jag tycker om dig mer och mer och mer och mer

har varit med min syster i stallet hela eftermiddagen och luktat in doften av hästar, och återigen kommit underfund med hur mycket jag saknar det. kanske ska ta mig tid och skaffa mig en häst igen? annars har jag myst runt med min mor, som förövrigt är världens bästa, hela långa dagen. så kan det gå när man är ledig. min lilla älsklings korv (hunden) hamnade även i bråk idag så han börja blöda, lilla pojken! ska ge honom en extra puss innan jag åker. min pojke ringde nyss och sa att han hade gjort något spännande idag.. KLIPPT SIG. måste in och se resultatet!!!! ska om 20min slänga mig på bussen in till honom igen, sedan far han till kalmar.
allt för ikväll. nu ska jag äta så jävla mycket mat!



fy fan så jävla gott det här brödet var!!!!

fredags var fäth med fint. lördags var även så fäth med fint. igår var också fäth med fint. och idag är även den fäth med fin. himla mycket fint. underbara vänner och en underbar pojkvän. och en underbar familj. allt bara underbart.

sex one the beach

nu börjar det verkligen hettas till för ikväll. endel är mindre peppade och endel är lite mer. men en sak är säker iallafall, ikväll ska jag dricka alkohol så det står härliga till!


Anna "Grannen" Granström 18år.






djungelvrål och salta nappar

i stundens skrivande hetta så är jag på bra humör. väldigt bra humör. samtidigt som det verkar som om hela världen vill ha mig på dåligt humör. gör mig på dåligt humör.
hade tänkt att lägga in snygga bilder ifrån igår, då världens finaste granne fyllde vuxen men det tar bli en annan dag för känner nämligen att john blund står och knackar på dörra.
godnatt mina vänner och fiender!


vad vill du ha?

desktop. fy jädrar vad jag är bra! behöver dock hjälp. göran?
träffade ä n t l i g e n fanny igår under en skön fika. satan i gatan vad jag tycker om den tjejen, min kusin. senare blev det att hänga i de svinkalla lokalerna på lasses. varför har dem ingen värme? ska ta med mig en pläd, varje gång. ikväll ska jag umgås med alla mina favorit töser och fira världens finaste Granne, med lite godsaker. men ska först pussa lite på kemiA + B och fysikB böckerna!


These feelings won't go away


you think you're cooler than me

mensvärk, vad tusan ska det vara bra för? ska fråga gudarna om det. annars har det varit en måndag till för studiedag och jag umgicks hela morgon i lägenheten med jonathan, för min jesper bara jobbar och jobbar. mötte upp grannen och tjejen på stan för lite inköp till fredag. då ska vi få mängder av alkohol i kroppen med härligt folk, FINT anser jag!
det blev en fin kväll ikväll. ska tillägna den åt svenska plugg, lite körkortsteori och fina tankar på min fina pojkvän. ska slå honom en signal och säga hur mycket jag tycker om honom. inviger även idag mitt svordoms-fria liv. god kväll :)


väx upp, valdemarsvik!

söndag. vaknar. pussar på jesper. går upp. äter gröt. klockan är nio. = disneydags. = bumbibjörnarna. nollnio.femtio. = fåret shaun. behöver duscha. klä på mig. umgås med fina pojkar. bära möbler och kartonger. en lägenhet. har lovat att hälsa på conny ofta iallafall.

Was looking for a place to hide away

jag orkar inte med livet. just nu. orkar bara inte. kanske borde säga vardagen. orkar inte med vardagen. livet är jag alltid tacksam för! har tappat inspirationen. har tappat glöden. och har tappat greppet på saker och ting. men allt detta bara för stunden. den kommer snart åter.
skulle behöva en fin kväll, med vänner och pojkvän och lite alkoholintag samt lite god mat. då skulle nog min glöd komma tillbaka lite snabbare!
ni får ett till klipp, mest för världens bästa och älskade granne, från min och världens bästa tjejs äventyr. det är det enda som kan få mig att le nu.


mina lår känns som en stor köttbit!

väl hemma så är jag förjävla trött i min kropp. projektet blev inte redigt som planerat men vad vi har skrattat och tjurat. ni kan få en mer precis dokumentation en annan dag.
min vän hanna har fått sitt körkort i handen (förra veckan) och vi ska bara ut och åka och åka. jespers lägenhet är istortsätt klar och super fin. blir jag och pojkarna hela helgen!


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

alla pratar om lill-lördag. på min lill-lördag så nämner jag bara boken: okänd soldat. det är exakt så man kan sammanfatta dagen. om två vecka fyller min bästa granne 18 år. på söndag ska jag och min tjej börja utföra vårat projektarbete. inom de närmaste dagarna åker bästa brallan till bulgarien. idag var en stor dag för min vän melker som äntligen fick sitt körkort i handen. jag hoppas nästan att min vän jonas inte ska ut och resa. jennifer bara springer och springer och jag hoppas att hon springer hem till mig en dag. har en fin vän vid namn hanna som är sjuk men jag hoppas hon är på bättringsvägen. fanny betyder fransk flicka och jag saknar min kusin. imorgon är det torsdag och jag bönar och ber att världens finaste jesper kommer hem. sen är det fredag och då ska vi få se på fredagsmys!!


RSS 2.0