jag saknar dig.

var precis och tog ut så mycket sedlar att det inte går och stänga plånboken. det känns.

We don't waste no precious time

vaknade och sa godmorgon till min allergi. KILL ME! skulle helst vilja ligga ute i kylan, cykelsemestern kanske gör susen? annars började jag använda min vinterjacka den 29 augusti och förra veckan stal jag och nso8 lite lego. det är ingen som skiter i det. annars så drömmer jag också om krig varje natt de få nätter jag sover utan jesper, varför?! jag gillar inte krig.. men borde läsa lite okänd soldat eller kemiA. och skriva på en ledighetslapp. och köpa ett par glasögon. idag ska jag annars slösa bort ett antal tusenlappar. slösa var kanske och ta i.. ska vid uret 10 åka till skolan och sitta i gratängen för att lyssna på två vänsterpartister. jag gillar inte vänsterpartiet. måste jobba lite för vattenfall först!




Truth is everybody is going to hurt you. you just gotta find the ones worth suffering for

idag kände jag att jag troligen hade fått aningen för lite sömn i helgen vilket resluterade i att jag var tvungen att gå hem från skolan spyfärdig för att sova några h. tjejen sa att det är ungefär lika bra att jag vänjer mig eftersom jag snart är stor flicka och då kan man inte sova så mycket.
grannen och jag körde på en riktig söndags kväll denna måndags kväll med ostbågar och dipp till fight club. FINFINFINT! och nu kan jag inte sova. ska kanske ta mig en macka eller två med lite renost (FYFAN SÅ JÄVLA ÄCKLIGT GOTT MÅ JAG LOVA)
nu blev allt sådär barnsligt överdrivet.


J.R

tidigare idag blev jag positivt överraskad av en vän som jag inte pratat med på över 1 månad och som jag har saknat denne. känns som om dagen blev lite lättare då. tack!


Bang! Bang! Bang!

söndag morgon. att det redan är söndag sänker mitt humör ganska så rejält. men helgen har varit galen och rolig. kollar på pretty women och är bara allmänt helt sjukt slut i kroppen. det blev att jobba på ett bröllop igår och hej stressigt men ojoj så kul! i fredags hade jag kul hemma hos hanna med fint folk, god mat, hög musik och lite alkohol. synd att jag är så liten iövrigt!
står i valet och kvalet att skriva svenska eller åka in till pojkarna och pussa på jesper. känns som om det lutar åt en bussfärd med tanke på hur min kropp och mitt huvud mår..


dom kommer kliva på dig

skolan. jag är glad trots huvudvärk och magont. matte lektionen gick läskigt bra och jag förstod!! känns som om det var ett tag sedan så att säga. glad glad glad. ska hem och sova en timme eller två eftersom min pojkvän väckte mig när han kom hem klockan 2 inatt och det känns ju.
senare ska jag hem till en fin vän för lite förfest som också för mig blir en hel fest. så kan det gå när man är 17 år. avslutar kvällen med att mysa i mängder eftersom det imorgon vankas jobb-på-bröllop för min del. fina pengar. PUSSPUSSPUSSPUSS


annars vill jag också ha grannen, göteborg och gilbert (håkan till granne)


var är du ikväll?

idag var det skoldag. och det säger jag med basta, eller pasta. desktop biologiA svenskaB projekt och fysikB. OH SÅ HÄRLIGT.. imorgon kemiA psykologiA och matteD. varför inte stenhårt redan från dag1? jag kommer inte ett något liv det här året. har även fått klartecken att läsa kemiB på fritiden. vad gör man inte för framtiden! hoppar cadB också för lite bild och form istället. tjohej!
men min pojkvän ringde precis och sa att han kommer hem ikväll/natt. så jag ska strax slänga mig på cykeln upp till honom och sova tills han kommer. finfint! som jag vill pussa på honom.
tillbringade eftermiddagen men tjejen i nkpG för lite presentköpande till min hanna. fniZz fniZz säger jag bara. och så har jag ringt morfar och körskolan så nu jävlar äre bara att sätta igång.
ska skriva ett brev.


vet du hur många japaner det finns?

en onsdag. en skapligt förkyld onsdag. över en natt. kuljul. varför känner jag bara? nyser väldigt ofta så att säga och snoret bara flyger iväg i sin egna bana. och så hörde jag precis att sommaren med ernst har säsongsavslutning imorgon, vilket är sorgligt så det ska jag se. har legat nerbäddad i sängen med lite fångarna på fortet sedan jag kom hem från nkpG och jag har ont i näsan. och imorgon ska jag fixa lite med mitt schema och fredag fira hanna om inte min kropp känner för att bli sjuk.
annars tänker jag på min pojkvän. och saknar min pojkvän. och tycker ovanligt mycket om min klass!


jag vill ha kaffe. jag måste ha kaffe!

och så var det första skoldagen. om man ens kan kalla den skoldag är tveksamt? började 10 och jag kom för sent men det är verkligen lika bra. var tvungen att springa ut och pussa på min jesper på skolgården som åkte iväg för att arbeta, såklart. hoppas att jag ser honom snart igen! slutade 2 efter det att jag och min bästa vän tjejen hade projekt hela dagen OCH TITT PÅ TUSAN så bytte vi visst projekt. det här kan verkligen bli spännande. imorgon början jag 12, hur värd dag? inte så värd. dessutom ska den tillbringas i nkpG med pizza och grejer. hade tänkt att se på film med mina syskon men de lämnade mig visst ensam hemma för en kompis och för en flicka. så jag får pussa på min hund istället. men å andra sidan så har jag lovat min mor att skala potatis. jag hatar att skala potatis, så hej dåligt humör! men vad gör man inte för potatisen? love.
kan ju lika gärna när jag är igång falla för grupptrycket och tacka alla som gjorde min sommar helt underbar. men det är ju iochförsig inget grupptryck utan enbart sanningen. jag älskar mitt liv!
det här är början på slutet.


måndag 23 augusti

vaknade av jesper väckarklocka och hörde senare ett svagt "hejdå gumman" och en puss på kinden och jag somnade om igen. vaknade senare igen av att solen sken rakt i ansiktet och bara var varm som solen kan vara. jasså så solen har hittat fram igen? undrade vad klockan var och insåg i samma ögonblick att telefonen hade slut på batterier och min väckarklocka aldrig hade ringt. sprang upp för att försöka hitta en klocka men eftersom famlijen holvandus inte har en enda klocka i huset så gav jag snabbt upp detta sökande och tänkte att jag börjar klockan 1 så jag hinner nog. gick hem och bara njöt av vädret. är det möjligt att den svenska sensommaren kommer nu? tänkte att jag längtar till att ta tag i skolan en sista gång, iallafall på den här nivån, trots jobbiga ämnen trots schemat och trots mörkret som snart lägger sig. jag längtar till september. jag längtar till oktober. jag längtar till snö, till skidor och till fjällen. jag längtar till nyår och jag längtar till att ha fler saker att längta till. jag längtar till att ta tag i mig själv och mitt tänkande och jag längtar till då jag slutar för all framtid att sluta vara en bitterfitta i vissa stunder. jag tänkte att idag är jag stor, idag är jag vuxen.
det här är början på slutet. det här kommer bli en bra dag.


inte ens du skulle tacka nej till det

en lördags kväll och det finns absolut ingenting att se på tv. kuljul.
är läskigt trött, ensam hemma och sjukt mörkrädd vilket är tre faktorer som inte går ihop. sedan förbättrar inte min stora spindel rädsla situationen heller. men såg precis att det var sagan om de två tornen på tv och det var ju allt för länge sedan man såg. funderar på att gå upp och brygga mig lite kaffe så jag vaknar till och hoppas på att min pojkvän hör av sig på något vis. och det gjorde han nu visst, bra för då behöver jag inte sova själv!!! får ta det där vettiga en annan dag, det där som vrider sig.

We don't sleep when the sun goes down

klart att solen ska lysa hela dagen när jag jobbar. såklart. tack för den! ska alldeles strax bege mig till min fina farmor och mina fina farfar för lite smörgåstårta ätande och firandes av min fina farfar. senare ska jag äntligen träffa min fina vän hanna! och så ska jag pussa på min fina jesper.


namen gud oj, kör jag bara i hundra?

fredag morgon och dagen till ära så fick jag yttligare några arbetsuppgifter så det är exakt hur jag ska tillbringa denna fredag - hemma vid köksbordet jobbandes vid datorn.
igår så blev jag utelåst hemma hos jesper vilket ledde till att jag satt dyngblöt på altanen i 1,5h och frös som en gud TILLS jag tillslut fick jesper att vakna. efter 3 telefonsamtal, 5 minuters konstant ringade på dörrklockan sammanlagt och ett x antal hårda knackningar på hans fönster så kände han för att vakna till liv och släppa in mig. senare chillade jag med fina töser i staden norrköping och det var allt bra.
mycket att göra på kort tid var det ja.. hej stressliv!


åter hade de fått vaccinering mot mänskligheten

min pojke ringde nyss och sa att de precis hade kommit hem. måste upp och pussa på honom när han sover!


aldrig ensam. alltid ensam här.

kaffe är ju något som aldrig redigt har fallit mig i smaken och inte heller något som jag trodde skulle falla mig i smaken. men som jag brukar säga - man ska aldrig sluta överraskas (ett himla vettigt motto det där).
annars så städar jag om dagarna. ungefär hela tiden känns det som. är det inte hemma hos mor så är det hos jesper, där jag annars för mestadels bor. har kommit in i någon slags städnojja! skulle detta yrke passa mig tro? men tanke på min allergi så NEJVA. gjorde ett tappert försök till att få sagt något vettigt i dagens text vilket somvanligt slutade i ordtjafs och smörja. ska sova på saken istället. och på mitt liv. lägger några sista ord på att säga att jag är världsbäst på gammal finlands-svenska.


11.20

ojojoj så många fina medaljer de duktiga svenskarna har tagit på em detta år. hela 10 st. finfint!
idag börjar jag bli förkyld vilket inte är så trevligt men vad gör man inte när hösten kryper sig inpå?
i eftermiddag ska jag iallafall in till staden och göra en del ärenden, gud vad vuxen jag är, samt träffa några redigt fina flickor. insåg precis att jag har saknat dem mer än vad jag trodde!
borde sätta fart och göra allt som ska göras. fet puss på världen


jag dras till dem

i onsdags handlade jag och min mor från glassbilen eftersom den har envisats med att ställa sig utanför vårt hus i 8 år nu. det var verkligen inte igår!!!


jag <3 mat

man får passa på att äta världens bästa och godaste lunch när min pojkvän är iväg och arbetar. vilket betyder att nu ska jag äta stekt potatis till 3 stekta ägg. det här jag kan leva länge på. fan vad gott!


det här är sexigt

något som är riktigt underskattat är ju simning. och då speciellt simhopp! skulle kunna sitta inne hela långa dagen och bara kolla på hur de plaskar runt i vattnet. ja, simmare skulle man ha blivit alltså. och nyss var de enbart två som tävlade? förstår mig inte riktigt på det där känner jag men det gör absolut ingenting. annars skulle jag vilja att min bror var här så vi skulle sitta och skratta åt deras brännor tillsammans. och förövrigt så vill han gifta sig med "lejla bakar" lejla E N B A R T för att hon kan baka.. "henne ska jag gifta mig med"

ska ringa och efterlysa min familj. var är alla?


känslan av att vara ensam är universiell

liteliteliiiiite från sommaren, generöst av mig.
- smultron med familj och släkt
- en knasig men galet kul kväll med hanna den fina
- jesperjesperjesperjesperjesper
- huvudstaden med jesper och blandannat skansen
- östersund var nere. vi drog till med en liten släktträff
- kolmården med trevligt folk och finfina hajar








shark month och jag är överlycklig.



jag saknar mig jesper. redan.


struntprat

nu ska jag iväg för att möta upp min vän hanna. jag tycker om den tjejen, nästan fööör mycket skulle jag tro. och vi har saker att prata och prata och prata om. har saknat henne!
sedan beger jag mig hem till jesper istället eftersom jag har kidnappat hans nycklar. men riktigt så är det inte eftersom han åkte och jobbade och lämnade mig sovandes ensam i huset där jag inte vågar vara ensam. trodde jag ja. har blivit en vanesak så nu går det helt okej att vara ensam, tro det eller ej. så med andra ord så lämnade han nycklarna för att jag skulle kidnappa dem.


när en stannfågel ger sig av

somvanligt är jag helt upprymd med det flesta känslor, men inget som jag kan framföra i ord utan att det låter helt dumt skevt elakt och allmänt fel. men varför ska jag inte ge er en ärlig chans? en ärlig chans för er att försöka förstå sig på hur jag är, vem jag är. en ärlig chans för mig själv att försöka förstå mig på mig själv. men varför skulle jag ge er den chansen? varför bryr ni er om mig? jag vet att ni inte bryr er egentligen. egentligen är ett väldigt fyndigt ord, precis som men. det finns ett egentligen om allt, ett men om allt. varför ska jag ge dig en ärlig chans egentligen? men är det såhär det ska vara? varför lägger jag ut mitt liv här, inför alla som vill läsa? samtidigt lägger jag inte ut mitt liv eftersom ingen kan förstå innerbörden med dessa texter. gåtor. meningslöshet. men varför skriver jag just här? för att ge er en ärlig chans att veta något om mig? en chans att ni ska tro att ni förstår och vet någonting? jag känner mig själv. jag vet vem jag är. trots allt!

någondag ska jag komma tillbaka till mitt liv igen. annars skulle jag gärna stanna i mitt liv som det är nu även om det tidvis kan vara en ovisshet och osäkerhet i det hela så vill jag stanna. anledningen till detta är för att brevid mig har jag flera personer, men speciellt en person som har det där lilla extra. personen som vill veta allt och försöker klura ut mig och som än en gång har väckt mig till liv. det liv som jag älskar att leva. ibland blir allt fel och saker kommer fram som man inte vill veta av men trots det, trots de tårar som söker sig ut så känner jag att det är rätt. att det som är nu är på riktigt och ingenting kan ta ifrån oss det. inget från förr kan ta ifrån oss det. inget från framtiden kan ta ifrån oss det. för att komma över en person måste du hitta någon som du älskar mer.


jag lovar att det var inte jag

ä n t l i g e n fredag! det är ungefär så jag tänker, eftersom min jesper ä n t l i g e n kommer hem idag. ska nog skicka ett tack kort av något slag till hans småländska jobbarvänner och skriva "tack som fan att ni åker hem idag, över helgen så även jesper åker hem och inte jobbar livet ur sig" något i den stilen.
annars har veckan varit skön lång rastlös rolig skrattig. mest rastlös faktiskt av någon anledning. är det verkligen såhär segt att ha sommarlov? isåfall skulle jag lika gärna kunna jobba hela sommaren, faktiskt som fysik johan skulle ha sagt det. fast det är ju klart, vädret är inte redigt på topp så det kan väl vara en faktor till denna rastlöshet. annars vet jag ju var jag skulle hänga - puulen. nog om det. ska ut och klippa gräset istället.
på återseende.


hos dig vågar jag stanna kvar.

min familj lämnade mig nyss för att åka motorcykel i några dagar. jag kramade dem hejdå och gick och lade mig igen. borde kanske ta allt från början!
förra fredagen var jag och min fina vän hanna somsagt i lindö där det var ett redigt ståhej. ojoj vad jag behövde den sortens skratt. sand gungor räcken buddha osv osv. fnittriga flickor och en väldigt glad i hatten kille. några timmar senare tog jag hand om några pojkar som mådde mindre bra - man är ju man. jag och jesper åkte till huvudstaden för några dagar där det bjöds på god mat, bio i en stooor salong, museum och skansen. (dock ingen allsång eftersom herrn ville hem och äta ost med kex istället, men jag klandrar honom inte för det) och självklart lycka skratt leenden njutning och mys. släkten från östersund kom ner och det bjöds på skratt och umgänge. jag sov hemma för första gången på länge för de saknade mig. jag åkte till kolmården med jennifer hampus viktor jonas och felix, för att vara exakt, och dagen blev mycket lyckad! imorse pussade jag även min pojkvän hejdå som åker iväg och jobbar och fick skjuss hem för jag inte vågar sova ensam i deras stora hus vilket pappa C tyckte var rolig. (ni skulle ha skådat djuren jag hittade igår, inte att leka med och alla var rädda). jag lade mig i min säng och hittade en fin liten hund nerkrypen under täcket sovandes på min kudde. hur mycket har jag saknat honom? mycket. så jag stoppade om honom och lade mig brevid.


RSS 2.0