ska få ett mms av brallan

nu tar jag sommarlov! eller iallafall ledigt för ett tag. känns fint. och behövligt.
inatt fick jag alldeles för lite sömn men jag är glad ändå.
har visst fått lön också, F Ä T H .
ska göra yttligare ett försök att få tag i min pojkvän så han kan komma hem och hämta mig så jag får pussa lite på honom.
ikväll/natt åker jag till lindö med min fina vän hanna. där ska vi ha kul! och kanske sitta i ett hörn.
borde städa rummet och planera klädsel.

onsdag.

kvar i huvudstaden. det bjöds på staden och grönalund.
och för de som verkligen känner mig så vet de att jag och karuseller kilar inte så stadigt. men jag fick mig ett åkband för åka det skulle jag visst. så jag började lite smått med tufftufftåget som är för barn 3 år. det kändes bra! sedan kvasten, lustigahuset, popexpress (som förövrigt är den enda jag tycker är kul), vilda musen och extreme. denna ångest och panik jag får, det är helt sinnes. har aldrig hållt mig fast så mycket och hårt och fått så mycket kramp i ansikte och händer/armar som jag fick under åkturen av extreme. men vad gör det idag? värre år för år blir min rädsla också, även om jag åkt alla dessa ett antal ggr förut. slut om det.







tisdag.

familjen var i huvudstaden och på skansen. självklart också allsång på skansen.











måndag.

jag kramade på två fina vänner.




förra onsdag och förra torsdag.

jag kramade på en kusin och en bror som fyllde år. 16 respektive 14.


L. J. A. H.

det finns en person i mitt liv just nu som väldigt fort kom in i mitt liv och väldigt fort blev en stor del av min vardag och mitt liv.
han som jag stötte på hemma hos en fin vän en fin fredagskväll. han som tydligen var väldigt dålig på kubb men ack så bra på att kyssas. han som två dagar senare bjöd mig på bio där jag satt skräckslagen men hade en fin hand att hålla i. han som gjorde att allt kändes som på film, det där fina och romantiska som bara är på film. han som jag konstant började umgås med och som fick mig att le igen. han som håller min hand när han kör bil och bara är allmänt sexig när han kör. han som jag har långa telefonsamtal med de kvällarna vi inte kan vara tillsammans. han som jag annars sover brevid varje natt. hans leénde som får en att bli varm i hela kroppen. han som ibland tar allt täcke på nätterna så jag fryser. han som nopprar mina ögonbryn och ber mig raka benen och säger åt mig att sköta mig. han som älskar kyckling och lasagne och vill jämt ha det till middag. han som säger att jag tar hela sängen och puttar ut honom på kanten. han som blir jätte sur ifalll jag har råkat ställa klockan tidigare än han ska gå upp. han som häller vatten på en när man nästan sover, för busa det måste man. han som har den närheten som jag mår så bra av att vara i. han som kastar ut en från köket om man tycker att han borde laga maten på ett annat vis. han som är så klok och kan nästan allt och försöker lära mig om det mesta, som bilar. han som har de perfekta händerna, med lite synliga blodådror, som man vill ha runt sig hela tiden. han som har så många tankar. han som har så mycket kvar att berätta och visa som jag ska veta och förstå. han som jag långt ifrån kan utan och innan. han som jag vill veta allt om. han som säger att jag är så jobbig - men fin, så det väger upp. han som är min pojkvän.
det finns så mycket mer att berätta, att skriva. skulle kunna hålla på i flera timmar men jag får sätta stopp här. för den här gången.
jag hoppas att han är här för att stanna en lång tid. jag är kär!


är det såhär när man är kär när man är liten

en tisdag. nu är det lite mer koll på mig. 20e.
far istället mot huvudstaden! på återseende mina vänner och fiender.

somsagt, det är inte lätt när det är svår

SÅ med är jag i huvudet. SÅ mycket tänker jag på annat hela tiden. SÅ borta är jag.
insåg nu att det är ju visst den 19e idag. bra gjort av mig!
måste ha tappat huvudet i jonathans bil någongång under helgen. vilket annars också känns som jag har hängt i den hela helgen. rörigt det där!


se på mig nu

och så var det ännu en måndag. den 21e för att vara exakt. juli också. kan ni förstå, snart har hela juli också gått och sen är det augusti och sen september och sedan oktober för er som är lite osäkra på det där med månaderna. den 6 oktober för att vara exakt blir jag vuxen. vet inte riktigt om detta är en dag jag längtar till fullt ut, men det vet jag att tjejen gör om inte annat. för ojoj vad vi ska ha ruligt då.
annars jobbar jag. min första tanke var att ta ledigt idag när jag vaknade hos j, men sen såg jag att det var ändå ingen värme ute så då kan jag lika gärna skrapa in pengar. och påtal om j så tog vi visst ledigt i fredags och åkte upp till huvudstaden. det är fint som vanligt. och han gillar ju att ge presenter. han är för fin.
det var visst det jag orkade säga om min helg även om jag inte sa något om helgen när jag tänkte efter. men den var bra, som alla andra helger.


tappa aldrig greppet om vad som är verklighet

idag blev det kontoret för min del. det går ju bra såklart. leif är ju här!
förövrigt har jag nog aldrig stressat så mycket som jag gjorde imorse, och det var även länge sedan jag gick upp så tidigt. 10 i 6. det ni. eller okej, vaknade iallafall. vaknade hos j och kom allt för sent ur sängen, skjuss hem, klä på sig, sjunga för bror, dricka vatten-borsta tänderna-kolla paket öppning-packa dator-packa väska på samma gång. springa till bussen en kvart senare. blev att ta med sig frukosten till jobbet istället för inte hann den meds imorse. men det gick ju bra det med! blev mobbad på frukosten för min pläd. skapligt många andra ideér fick jag som förslag. scoter dräkt, högt bord så jag kan jogga samtidigt osv osv.
somsagt så fyller min bror år idag, och även christoffer. kramar dem båda! ikväll ska jag också på utebio med min kära vän hanna. blire en cykeltur måtro? ;)


flugor gillar solskyddsfaktor 15

vad har eastfm för hat mot mig just nu?
sitter här i solen denna fina onsdag och jobbar som vanligt. blir visst inte sommarlov för min del på ett tag men jag säger inget om det. funderar på ifall we no speak americano är eastfm's absoluta favorit låt eftersom de spelar den MINST två ggr varje h. känns som om jag kan den nu.
annars ska jag till norsholm ikväll och krama på min fina kusin som fyller år. självfallet ska kameran med för en gångsskull!! och så ska jag hoppas att jesper kommer hem ikväll. för jag behöver honom. nu. helst.


är du värd det?

just nu skulle jag behöva sommarlov. tror aldrig att jag längtat till ett lov på ett sådant vis som jag just nu gör. annorlunda längtan.
ikväll ska jag bara vara hemma och umgås. och krama på min bror exrta mycket. det var allt för länge sedan. ska direkt slänga mig i poolen när jag slutat, vilket är om lite lätta 5h sådär. klippa hunden min. städa och bara plocka lite. kommer folk på besök ikväll så jag ska äta extra god mat. bara vara hemma helt enkelt. kommer få sova själv också, vilket jag inte minns senast jag gjorde.
igårkväll badade jag i ett äckligt hål med en bästa vän och vi luktade sedan död fisk tillsammans. ingen doft jag rekomenderar dock. det var allt för länge sedan jag var där, men jag blev snabbt påmind om just varför jag är där så sällan.
galet hur bra jag mår!

aftonbladet.se

ny vecka var det.
idag är jag trött. läskigt trött. känns som om jag inte har sovit på flera dagar. fast det har jag ju så jag inbillar mig bara. vi flyttade fram hannas firande så istället hängde jag i jesper soffa men en fin film och god glass i fredags. lördag bar det av till kimstad i skogen med jesper lucas och oskar vilket förövrigt också var de enda jag kände. men det gick ju bra det med, yttligare endel trevligt folk fanns det ju iallafall som tur var. god mat, god dricka, bra musik, ett tak, skön säng, en försvunnen sjö, massa stenar med mera. hem till mig en söndag och bara ligga vid poolen, det var det som orkades men sen blev tre pojkar som små barn och lekte. och på något konstigt vis hamnar alla mina saker hos j, måste hämta de sen. och skjuss i en stooor bil imorse fick jag. eller bil och bil, buss? jag gillar det. han med.

måste ta tag. måste lyssna. måste förstå. måste orka. orkar inte. förstår inte. njut med mig. var glad med mig. för mig. något?


den vackraste studen i livet var den när du kom

redan fredag? gud så fort tiden går.
lasse igår var helt underbart, som vanligt. man kan inte annat än att stå och le och njuta hela konserten igenom. men trots alla människor, trots sällskapet, trots raketer, trots nedräkning, trots bra spelschema, trots många "förband", trots vädret, trots kyssar, trots kramar och trots lasse själv - så är det inget som tar lars winnerbäck - zinkensdamm 2008. det går bara inte.
ikväll ska jag till min fina vän hanna för lite kalas. men eftersom jag är en liten tös så får jag stanna hemma när de stora åker in mot nkpG. fast först måste jag raka benen för det har jag lovat jesper att göra så han inte sänker sin status i kimstad imorgon.. hm. och så skulle jag vilja krama på min tjejen för det var påtok för länge sedan. och brallan. och grannen. och alla andra. och min bror!!!
familjen lämnade mig för att bege sig ut på havet. och kvar blev jag. ensam. sjunger mig igenom dagen istället!



(hur mycket hår har jag inte?)


vi lever inte länge nog för att rätta till allting dem gjort mot dig

idag är det en fin dag, på flera vis.  
hade hört att det skulle vara molnigt och lokala regnskurar idag. men än verkar det inte som om dagen tänker ge oss det. det tycker jag är på både ont och gott. våran gräsmatta har börjat jobbba på färgen gul istället, fast sol gillar vi ju. så jag är delad i denna fråga.
annars sitter jag och äter jordgubbar, med mjölk, som min fina pojkvän kom med till mig igår. 2 hela liter! och jordgubbar med mjölk är ju skapligt underskattat alltså.
jag börjar också kunna kissa normalt igen utan att tårar ska komma. vilket känns himla skönt! penicillin <3 för varför behöva gråta när man mår super bra? känns onödigt.
och ikväll ska jag på en fin lasse, med en fin jesper! jesper och jesper och jesper. jag tycker om honom.

det är inte lätt när det är svårt som jag brukar säga.

idag äre fint väder igen. dock lite blåsigt. men inte gör dig mig någonting. fast där drog jag till med en fet lögn eftersom jag h a t a r vind. men iochförsig så ljuger jag aldrig, utan bara hittar på. det är en världslig sak det där. 
onsdag är det ju iallafall. satan i gatan som jag brukar säga vad tiden springer iväg. det är ju nästan så man inte hinner med. men tur då att jag är ute och springer om kvällarna så jag jagar ikapp tiden, så vi kilar stadigt han och jag. jaga ikapp är ju annars en väldig kul och barnslig lek. typiskt småbarn.
igår hängde jag istället hos jourläkaren. typiskt sommar och typsikt urinvägsinfektion. så fick mig en jour tid för de ville väl inte att alla mina tårar skulle ta slut. niger och bockar för det! och urinvägsinfektion, har alltid i mina dagar trott att det heter urinvärksinfektion. hur är det med svenskan för min del? och tårar, kan de ta slut? kan man gråta ifall man är suuuuuper uttorkad? det är bra frågor jag ställer mig själv!
men tur att jag har fina vänner och en fin pojkvän iallafall.


äckligt sant


älskling det är livet som leker

sitter på jobbet, kontoret. pläden är min bästa vän!!
kallt. som vanligt. ska dra mig in mot city sedan. men kom på att jag glömde den röda hemma. tur att mor är med mig. jag längtar till torsdag. och helgen. skulle vilja börja ha mitt sommarlov snart. får se om det blir något med den saken.
om du tröstar efter guld. så har jag håret fullt. och om du tröstar efter mer. så ses vi där ingen ser.

"jag ville bara höra din röst"

jag är hungrig. men inser i samma ögonblick att jag inte ätit frukost än.
idag är det måndag igen, en ny arbetsvecka påbörjad. det känns bra! jag är redo för allt.
somsagt annars är mitt liv nästintill perfekt. ni kanske är trötta på att höra hur bra jag mår? men som om jag bryr mig - njae. jag sa att min helg skulle bli superb och det var ju precis vad den blev det. undra om jag är synsk? ser in i framtiden.. skratt lycka jesper vindruvor hanna jordgubbar bad tjejen sol sommar brallan vinglas kramar pussar varma nätter. ni hör ju själva!
fast också börjas det nu en vecka av saknad till min bror, som är på sitt sista år på sportscamp.
och även min granne, som är långt upp i vårat land och leker med renar.
igår fyllde mecke år. och idag hanna. kramar dem båda. fäth mycket!
ska le och jobba vidare.


kenwin

blir så glad men samtidigt så avundsjuk när jag läser om vilken bra konsert kent gjorde på p&l igår/inatt. men sen tänker jag om och tänker att gör inte kent allt bra konsertet? jo! blir glad i hela själen när jag ser vilket bra spelschema det var: socker, musik non stop, ingenting, dom andra och M är bara några utav alla låtar.
lyssnar även på nya albumet en plats i solen och även det blir bättre för varje gång det spelas i mitt hus.
väntar också på att winnerbäcks nya singel Från kylan in i värmen / En stannfågel ger sig av ska släpps. jag har mycket att se fram emot. hela sommaren faktiskt. hela livet!


jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

idag är det fredag. väldigt fin fredag! fina fredagen?
idag passade jag på att börja en timme tidigare, just för att sluta en timme tidigare. smart! ska då träffa min kära vän hanna och prata och skratta igenom våra liv. sen ska jag hänga med min bästa vän tjejen och krama på henne och kolla på massa serier - så typiskt oss. inatt var jag ute och gick med min bästa vän grannen, gud vad jag saknar henne. och så åker hon igen, men det bästa av allt - hon kommer hem igen!
annars är jag sugen på jordgubbar, och jag har ju en egen jordgubbskille med massa jordgubbar. ska planera ut en destination till imorgon också. min helg kommer bli superb!!

ny smak

äntligen hemma. efter några få timmars sömn, mycket funderingar, långa och fina telefonsamtal, skratt, god mat och jobb. jag mår bra!
ska senare träffa Madelene och Amanda vilket var på tok för länge sedan. mycket att prata ikapp. sedan så leder kvällen mig vidare så jag kommer somna glad, och lycklig.

och denna Lissie – Record Collector har blivit något utan en favorit just nu.

hjärta

trollhättan/vänersborg. det är där jag befinner mig.
det är himla trevligt här åt sidan i vårat land faktiskt. skulle funka att leva här också.
ingemar tvingade mig att äta på en sushi resturang på luchen vilket slutade med att jag gick därifrån hungrig eftersom jag inte äter detta. sen pratade vi inte på hela dagen. men han lättade upp stämningen när han bjöd mig och de andra fyra högt uppsatta på en himla god middag.
skulle ut och fota när det var mörkt. och det är det nu. varför äre ingen som kommer och hämtar mig?
jag som är trött. och längtar hem.

RSS 2.0