Happy!!

Tisdagskväll och precis hemkommen från en löprunda i solskenet. Tur att solen tittar fram någongång på dagen, även om jag får stå ute i regn och jobba hela dagarna. Men som vi säger, det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder! Påtal om jobbet så går det bra och jag och Sebastian skrattar oss mest igenom dagarna. Påtal om dagarna så går livet fint till också. Sommaren är fin!
 
Allt är bra! Saknad är bra! Pussen

Tåg i 200km/h har en bromssträcka på 2500m på torr räls, tänk på det mina vänner!

Grämer mig som ett jävla djur(!!!!!) för att jag inte sitter på tåget upp mot summerburst nu. Livet är hårt mina vänner!
Efter fem dagar i Göteborg känner jag mig lite klokare och lite fattigare. Behöver ni en SoS-planerare så vet ni var jag finns.
Ska iallafall hem och direkt slänga på mig partyhumöret med tillhörande kläder för att gå till Kallsögatan och krama sönder min bästa vän.
Nog för mig, puss alla studenter!!!


kärlek tar tid, precis som sås.

måndag som tisdag som onsdag som torsdag som fredag som lördag och som söndag.
igår/imorse gick jag och lade mig aningen försent men imorgon är det fredag. Sen kommer lördag och då tar jag mig tillbaka till verkligheten. Då är det på tiden att jag åker hem till mitt hem, östergötland och sörping. Där jag vet vad jag gör, där jag vet vem jag är och där jag vet att jag hittar mig själv igen.

Ikväll har jag iallafall kvalitétstid med min bästa vän, "den sista kvällen".
Nog för mig, jag lever trots allt.


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Jag har tappat bort mig själv. Jag vet inte längre vem jag är eller vad jag gör. Jag har tappat greppet. Om mig själv, om andra, om verkligheten. Jag behöver komma hem. I hela mitt liv har jag litat på mig själv, men nu behöver jag din hjälp.

I hela mitt liv har jag litat på min tur, men det här kan jag aldrig slingra mig ur!


RSS 2.0