godsömn

hahahaha, jag skrattar brallorna av mig.

POMME OCH BÖRNIEÖRNIESÅS!

fyfan vad jag är hungrig!
igår var det sthlm som gällde. det dög! till och från och lite hit och dit. har skoskav på båda lilltårna. teatern var mindre bra till en början, så jag somnade MEN sen när jag vaknade igen så *vipps* var teatern jätte bra. funderar på varför huvudstaden består av så många snygga pojkar.
idag var det andra puckar som gällde.
sen hemkomst och lite sömn för att sedan bege sig till skolan för att förbereda mig för detta tal, som gick förvånansvärt bra! undrar också varför alla lärare ska överdriva så mycket med beröm. de kanske också gillar att smöra. men vem är jag att smöra över? hm..
hem till slott för lite sänghäng med två bra flickor vilka var slott själv och johanna då jag vilade ögonen. tillbaks till skolan för nationella i engelska b. YES!
jag klarar mig alltid. för imorgon äre valborg, hos jennifer (kanske ska hålla mitt tal även då?) med härligt folk och alkohol. bra dag! kram på jejje. helgen kommer bli bra.
bra liv!


vi är gårdagens kärlek

ibland får jag då allt till det.
egentligen borde jag inte vara vaken nu, för nu ska små barn sova. men idag kan jag få vara vuxen. har precis skrivit klart en skoluppgift och det känns oerhört skönt. en mindre "att-göra" på den långa listan.
imorgon bär det av till huvudstaden och där erbjuds lite allt möjligt. kamran ska med i högsta hugg också så ni kan få se hur fint folk jag umgås med hela skoldagarna. ska även ha med mig en pläd, inför hemfärden. ska även ha penna och papper redo inför alla tankar då jag ska skriva mitt tal. kära nyströmska elever - på torsdag ska ni få höra en stycke therese prata om vår och sådant fint. får se vart detta slutar....
ställde en mycket intressant fråga till Hanna förut som jag själv har gått och funderat över hela dagen. det heter flera fräknar, men en fräk? den var klurig.. Hanna tyckte en fräken. vet inte vad jag tycker om det!
måste sova på saken, men först duschen.


angeln

försöker fiska upp min fantasi. var håller du hus?

lämna mig!

en vänskap sträks, en annan försvagas. en andra vänskap stärks, en andra försvagas. en tredje vänskap stärks, en tredje försvagas! antar att det är så livet ska vara.

yeah

http://video.se.msn.com/watch/video/matador-brutalt-stangad-av-tjur/ahu0n48x?from=sharepermalink
så jädra rätt! älskar tjuren!!!!!


snuuur

går ut i strejk mot de och det mesta. i dessa lägen är det tur att man har en dagbok som bara jag kan ta del av så jag inte skulle såra allt för många människor. det är lätt hänt!
skulle vilja avsluta med att ge en extra kram till ViktorS, HannaK och GabriellaK. mest för att ni är lite bättre!


hEhEhEhEhE

idag förstår ni mina vänner har det varit en mycket händelserik dag, och lärorik minst sagt!
jag har lärt mig att skruva baklänges med en borrmaskin, lärt mig hur vasst plåt är, fått in den speciella knixet när man håvar löv i poolen. det var väl ungefär det! är väldigt fascinerad av maskinen.
ska strax bege mig mot konst för att kolla på fotboll.
det är påväg en kallfront in över landet!


keep talking while I'm walking away

du åker fram och tillbaka på min kontaktlista. hur ska du ha det?

en/ett stycke lördag

nu är jag redo igen!
ikväll får jag grillat hemma. mat <3
sedan ska jag träffa hanna. våra planer har blivit ändrade hit och dit så nu är vi bara de två av oss kvar! får se vilket nytt alternativ vi antar. men det blir bra. för hanna är bra.
känns som om jag borde fräscha upp mig lite nu. goodbye världen!


jag är ett lejon

kvällen/natten innehåll lite av varje. så som det brukar vara när jag är närvarande! det är det som gäller.
tycker det är lika kul varje gång då tidningen redan har kommit när man kommer hem en bit efter midnatt, stackars individ!!!
magonten är även tillbaka, fan!
men tackar ändå alla för en trevlig kväll.
måste sova!! eller röka livet ur mig!!


PyzZ

åker ut på lite äventyr! pyzz


jahaja det var så det var

hade varit skönt att gå hem nu. men nejnej, varför få gå hem? varför inte lägga in en biologi lektion istället? en fredag eftermiddag? vi gillar ju biologi! oja.
har ont i magen. satan i gatan.


och om du reser dit i vår säg att jag gärna kommer åter

fick för mig att det var lördag. men ack så fel!
i början av denna dag så trodde jag att denna torsdag a l d r i g skulle ta slut. men efter att det gick himla bra på matted lektionen på väldigt länge så blev jag på oerhört bra humör och vipps så var skoldagen slut! F Ä T H som jag brukar säga. Cornelis är ute och åker båt, hoppas hon inte ramlar av. Grannen flög istället till gotland och ska må bra ett tag. tur för dem!! nu jobbar jag på min och slotts tyska lista. vi <3 tyska.. ska också göra ett försök till att skriva klart 1600-tals berättelsen. kändes tryggt att veta att johan också hade mycket rester. inte ensam (y) jag måste börja sköta mig!   
sitter och läser/kollar i mina fina winnerbäck bok. väldigt sugen på att verkligen lära mig att spela på pianot nu.


istället

ja. låten får tala idag istället! om vad han vill.


zöth

min hund är fin! och mesig.
min bror och hunden bråkar, eller skojbråkar. zambo blir rädd/trött för/på kristian hoppar upp i min säng, lägger sig verkligen PÅ mig och morrar som en galning åt honom!
han söker sig skydd den lille mesen, hos mig..


jävla barn!

idag har varit en relativt händelserik dag tycker jag.
trodde först att jag skulle ha min efterlängtade sovmorgon MEN nej såklart inte! jag grannen och cornelis gav oss ut på äventyr med enkäter i högsta hugg till alla 9:or i hela sörping. det börjades på ramunder och kramandes av gamla lärare, och vi alla var glada. men humöret sjönk skapligt fort då skolan är HELT förstörd sedan vi gick där och allt ser förjävligt ut. på två år? HUR KAN DETTA VARA MÖJLIGT?! detta som jag kommer säga nu ska man inte säga, men in your face det är min blogg så jag säger vafan jag vill. jävla barn! känner just nu ett stort ogillande mot alla 9or. förlåt jag drar er alla över en kant, men det är era "vänners" eller jämngamlas fel. fyfan.
vi var tvugna att ta en paus från ramunder, vi var ledsna, och åkte istället till berga! där var det glada miner och alla var jätte bra. och hör och häpna, jag <3 bergabarn!  dagen avslutades med en tripp på waldolf vilket också var första gången för mig. himla mysig men himla konstig - blir min sammanfattning.

mötte 3 "pojkar" när jag cyklade hem förut och får höra "fyyyyfan, hon var snygg". inget litet barn ska prata om mig! jävla barn! småglin. jag hatar er nästan! barn säger jag bara......
känns som om jag är uppretad?


ojä!

YES! är himla glad måste jag säga. mor och stefano är hemma efter mycket om och men. har kramat på dem massor och paket har vi fått. världsbäst! tänkte bara säga det. inget mer behövs nämnas. nu!

ät min pinne!! neeej min pinne..

nu ska jag försöka på mig något som jag då aldrig har lyckats med förut. kolla på en film och skriva en historia uppgift. kanske kan få en hel del bra idéer från wallander till min 1600-tals berättelse.
idag har jag känt mig lite som moses med vandrar staven! jag gillar moses. levde i vassen och sådär, inte alla som klarar sig där. själv hatar jag vass. finns ju gäddor där. och annan fisk också. plangton som man kan dränka också!

idag kan nu kalla mig thässan med pinnen. eller gandalf den vite!


sökes

LOST säsong 5 efterlyses! tack.


tyska<333333333333333

vi har språk kväll! detta är då min och slott's favvo låt!!!


SÅ ska det låta!

ska snart göra mig iordning för att åka på fotbollsmatch. det är min bror som spelar!
slott kommer sedan och stannar över natten. lillmackan kommer också sedan och stannar även han över natten. grannen kanske också tittar förbi under kvällen. älskar att vi bara kan komma och gå!


gotland och cyklar?

ringde just till teneriffa och pratade med min mor. ser inte ut som om de kommer hem. jag som vill ha hem henne och stefano!
igår var det bowling med underbara flickor och somsagt så är jag kanske så värdelös, vilket är lite synd då det faktiskt är skapligt kul. idag har jag träningsvärk i "bowlingsrumpan" som grannen själv ville uttrycka det. sedan en sväng fotboll och sen hem och en dålig film. sitter också och kollar på city - united matchen på tv och tycker det är lite kul att dommarn som skulle dömma matchen egentligen sitter fast i rumänien, islands härliga vulkaner <3 fast sedan tycker jag synd om whilmis som skulle flygit till england igår för att just kolla på den matchen. island igen alltså <3

jag och grannen smed härliga planer för sommaren igår.
förhoppningsvis blir det att vi drar på en cykelsemester. och som bäst vore det på gotland.
jag älskar livet!

kvinnan är galen!

jävla island!
varför ska de gå och få vulkanutbrott nu för? de kunde väl vänta till måndag eller något. jag vill väl att min mor ska komma hem snart.
idag har jag gått och funderat extra mycket på ifall enögda människor ser världen mer åt höger respektive vänster. vad jag grundar detta på är om man håller upp ett föremål och sedan blundar på ena ögat så flyttas ju objektet. jag ska nog fråga en enögd man detta någon gång!
jag hoppas på en lugn natt inatt!
och för er som hade planerat att åka med ett fordon med hjul till min fader så föredrar jag en mountainbike!

igår var en bra dag. en jag, en lillasyster, en morbror och en hund. sebban sökte även till högskola igår, jag vet att han var nervös.


himla skoj

solen skiner. funderar på att gå ut och sätta mig och läsa i solen istället. hade visst nästan inga lektioner. bara nästan.


jag ska bli hora jag

onsdag onsdag. onsdag morgon.
min kropp kände gärna att jag skulle gå och bli förkyld och få feber lite smått! jag bugar och bockar för det. får se om det blir någon skola alls för min del, men det brukar ju bli bättre framåt timmarna. men mest funderar jag på att ta på mig ett par solglasögon och min gula regnjacka och gå upp till en bästa vän. ska läsa i min engelska bok också.
annars måste jag bedge att jag mår så fruktansvärt bra i detta väder! det känns alltid bra. måste gå förbi och säga hej till alla på ramunderskolan någon dag också, för sommardagarna där är nog bland det bästa som finns. eller var.
min granne är himla fin och likaså min syster! i måndags satt grannen och läste sagor för fideli medans maten tillagades. söta!
igår satte jag och grannen oss på ett torg, i solen, med glass och en skvallertidning. och bara levde.


bv & sk

en söndag.
jag har nog faktiskt haft den bästa söndagen på väldigt länge. och lätt den bästa avslutningen på ett lov.
jag och en bästa vän vaknade liiite för sent och gick en härlig promenad i solskenet med en hund, som också ser ut som en liten söt korv. sedan åt vi en stor och härlig frukost i soffan medans vi kollade på sex and the city. sen kände vi att vi skulle invåga våren och det gör man inte ordenligt förens vi har hoppat studsmatta och gått omkring ute utan jackor så det var exakt vad vi gjorde. hittade ett himla varmt ställe där vi satt i 1h och lite till och solade OCH ÅT GLASS och bara njöt av denna dag, och av varandras sällskap. det är vad man ska göra i livet! kvällen avslutades med en titt eller två på fotbollsmatcher. en himla bra dag helt enkelt


stör mig på den sjuuukt tysta tjejen

YES ÄNTLIGEN!
alla tv-kanaler kände att de ville komma tillbaka nu igen, tack!

det väntas natt besök

känner mig som en mycket vuxen mor som sitter uppe hela kvällen, och natten om det så behövs, för att veta att mitt barn kommer hem säkert, eller kommer hem överhuvudtaget. jag väntar ju natt besök, fast gud vad det låter helt fel och jätte porrigt. fast å andra sidan är min bästa vän ganska så porrig!
och alltid när jag är ensam hemma så går allt sönder. en så länge sa är det: kranen i handfatet på toan på övervåningen, en utav de tre dusch-sprutarna, och tv-kanalerna (förstår inte varför eftersom internet fungerar?!) känns lagom. måste ringa hit morfar!


vart försvann du?

somsagt så var jag och ett helt härligt gäng, eller en hel buss för att vara exakt, i motala igår. kanske mest för att rösta vidare I'll be there till final och SOM vi lyckades. Ingen ville stå still och Anton ser lite läskig ut på bilden, men jag gillar det och framförallt suddigt. de var fina iallafall. fanns också mycket annat schnyggt att kolla på.
idag lämnade min familj mig.
jag skulle ju även idag till lkpg för att vara närvarande på den såkallade kak-festen men nej, orken och viljan försvann pga olika anledningar så jag blir hemma istället. mycket bra½ (och en halv)!
k - jag tror att jag har halsfluss. det gör så himla ont..
t - men ring till vårdcentralen då.
k - okej, vad har dem för nummer?
t - jag vet inte. du får kolla upp det på måndag morgon!
k - PÅ MÅNDAG?
t - jaaa.. det har ju inte öppet idag förstår du väl?
k - men, tänk om det har gått över dårå?


habbahabbasubbsubb

satan i min lilla gata vad jag har drömt sjukt inatt. länge sedan det var så vrickat! men det gör då inget, jag gillar ju vrickat. stickat också!
har även denna natt inte sovit så mycket, pga magont. fast jag gillar ju att ligga och kolla på film hela nätterna och sova sittandes för då gör det inte ont, så inte för den sakens skull.
nu ska jag cykla bort till Hanna är min tanke, och lämna några fina boxar.
sedan beger jag mig in till nkpg för att träffa gabriella och sedan bege oss mot motala. spannend så att säga :)

mor och stefano åker till tenneriffa på söndag. hur skönt? mycket skönt. för dem.
farmor och farfar åker till mallorca om 2 veckor. hur skönt? mycket skönt. för dem.
de åker även till turiket i oktober. hur skönt? mycket skönt. för dem. men lämnar mig ensam hemma på min födelsedag, funderar på att be dem att ta med mig då istället, bara för att.


på en torschdag?

torsdag. en mycket fin sådan :)
började med att gå upp halv 7 men vad det gick segt men upp kom jag. det bar då av till nkpg och vattenfalls kontoret för lite arbete. de gillar mig! där tillbringade jag min förmiddag med mycket skratt, kännar att det kommer bli ännu en bra sommar där. 
sen var jag hungrig och lunchade med min mor och stefano. väldigt gott!
sen hängde jag på eon ett tag (gud vilket hemsk liten flicka jag är, tillbringar tid hos konkurenterna..) men på eon iallafall så var jonte och han är ju en riktig liten glädjespridare. jobbar han någonsin eller går han bara runt och larvar sig? den frågan har jag ställt mig själv och andra ett antal gånger. det slutade med att vi hade en liten rit-tävling då jag tecknade min krokodil, och ni som sett den vet att den är svår att slå(!!!) men den fick enbart att gott skratt och fick öknamnet krokoräv den jäveln......
tog då istället en promenad med en bok i handen och läste mig upp till "city" och träffade finaste tjejorna som bestod av Isabella, Hanna och Lovisa. jag gillar er :) det blev mest, fika? hahaha

och nu jävlar också så är gamla bettan ready to rock igen. hon har varit saknad!
ska umgås med min familj, oh jag gillar den.

skratta mig hit och skratta mig dit. det är det enda ni gör

jo ni ska allt få se! han är visst lik en dinosaurie, en speciell sådan också. HA
Michael i LOST - kvick och tagg. det är läppen som gört...

              


banankontak!!

idag vaknade jag 04.46, YES vad skönt!
inte gick det att somna om för jag gillar att vakna tidigt osv, så jag lade mig och glodde i 30min sedan bestämde jag mig för att kolla på sex and the city istället.
lite så bara.
nu ska jag tjäna pengar! måste pärla också..


fast nej

jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig. och jag vill ha dig för gamla tiders skull, du betydde inte allt. men det blåste aldrig kallt. för du var solskenet. jag var ensam

en två tre fyra jag är en party myra

hahahaha "vi prövar alla nya glassar någon dag", jag har en för bra bästa vän :)
hon gillar mig.
imorse kom gabriella till mig, väldigt bra! hon har det där lilla extra.
sedan träffade jag jennifer! hon är som gräddet på moset
nu är anna hos mig, sedan en tid tillbaka! hon är som pricket över i:et

ja, det var det ni fick. det är som pk i halsen

vad är det för dag?

oj vad jag luktade gott i håret.. hm!
det ligger en katt i min säng. vad gör han här? katt nummer 2, som också är den sista, har hoppat omkring i konsant 2h och jagat en fluga SOM dock är sitter i taket. (på taket, innanför taket?) vad vill även denna katt mig? har kollat på sex and the city i stort sett heeeela kvällen, det går jätte bra!
och så får jag påminnelser på mobilen att jag har påsklov den här veckan, HELA dagarna till och med. detni!
en stycke henrik bad ju att få komma på besök imorgon, får väl se vad kan gå med på. han lär ju minst behöva spela gitarrrrrrr.
nog om det, känns som om mitt liv börjar ordna upp sig igen.
fint! då! suva äre som gäller


idag rör vi oss jävligt långsamt men ack så säkert

söndag denna vecka också. skönt. fast egentligen mindre skönt.
mina senaste dagar har varit trevliga.
då inkluderar jag även gårdagen. träffa gamla, nuvarnde och nya ansikten, då de gamla ansiktena var mest tilltalande för min del. jag märkte också tidigt i morse att jag hade fått för mycket utav det goda. jag grät en skvätt på och över det också!
aldrig mer säger jag. nu har jag gått nog.

somnade ute i solen förut, himla skönt. ska fortsätta sova hela dagen och ta det lugnt.
pyzz


lever vi?

hemkommen och jag ogillar fortfarande påsk. men lång fredag passar in på denna dag, för lång är precis vad den har varit.
jag har även idag kommit på var min ultimata framtids bostad är där jag alltid kommer att må bra. någonstans i skärgården, helst på en ö. (utesluter även inte ett hem utomlands, där det är fint överallt) jag ska ha ett stort vitt fint hus som ligger på en aningen högre höjd, ett berg går jätte bra. underbara fönster som går från golv till tak ut över havet osv. ni vill kanske inte ha hela inrednings strukturen. och så ska jag ha en egen brygga och flotte till det för mina framtida barn, och ett båthus! jag älskar båthus. ett gammalt fint båthus. helst rött! oh jag älskar rött. och inne i mitt båthus ska jag ha en hängmatta, en riktig hängmatta i rep nivet. där ska jag bara ligga och vara, och filosofera! och läsa till det gluckande ljudet av vågorna. jag älskar vågor. och höra på fiskmåsarna, även om jag egentligen inte tycker om dem, så ska jag tycka om dem då! bara för att, för att de hör till.

kan också passa på att berätta om min underliga dröm herromnatten. jag och alla mina vänner (detni) var i sanden som ligger i/på/utanför? sankt.anna och badade eller vad vi nu gjorde för molnligt var det. på vattnet sprang det om kring en hope rådjur, men det bästa av allt - de var zebra färgade. mitt bland dessa zebra-färgade rådjuren fanns det och också en flock delfiner som simmade omkring. och jag höll i en delfin bäbis. hur mysigt var inte det? jag iallafall badade med dessa delfiner och kollade på dessa fantastika rådjur.. ja det var väl ungefär vad drömmen gick ut på. vad vill alla drömmar mig? den inatt ska vi då inte tala om.

ska tänka på min framtid! puss


1 april

jag gillar då inte denna dag!
kan inte allt i mitt liv bara bli ett april skämt nu så allt kan gå tillbaka till det normala? tydligen inte för allt vill visst vara helt tvärtom och fel. men snälla, säg att det är ett skämt..

jag firar väl för lov iallafall hos min far med lite dryck. vill att man bror kan komma hem så jag kan få krama honom och säga förlåt för förut, men just nu gillar han sin flickvän mer än mig tror jag. påtal om min bror så vann hans lag deras serie igår, blir ju som stolt över dem alla. (oh jag saknar innebandyn..)
idag har jag också gått på endel andra april skämt, men jag bryr mig inte om det. skyller på alla andra.
jonas och oskar gjorde ett tappert försök förut med att komma och muntra upp mig, de kom inte tillväga men jag gillar dem iallafall och vill bara tacka!
vill också säga tack till alla mina fina vänner, för att de är så sjukt underbart bra!

ska lägga mig och läsa tills jag somnar eller någon i den stilen.
ska strunta i påsken.


RSS 2.0