Baby you're a firework

Danmark i helgen skulle inte sitta helt fel. Men dock är vi kända för att smida planer men aldrig sätta dem i verk, men lite ögongodis är aldrigaldrig fel och vi gillar ju äventyr minst sagt. Igår så slutade våra svenska handbolls-killar på en sur fjärdeplats som jag tror även de icke sportintresserade själarna vet idag. Men jag är glad för det, för de ser lika bra ut om inte ännu bättre med svetten rinnande och de grymt fokuserade ögonen. Nog om det. Igår kväll ägnade jag ett antal timmar på att sy om ett par jeans, för det är väl så man förbereder sig för fysikB provet imorgon? Jasså inte det, men brallarna blev gut iallafall.
Idag ska jag träna på min självbehärskning och försöka hålla mig ifrån boken, Elsas mode. Har bara ett fåtal sidor kvar, men känner jag mig själv rätt så kommer jag raskt slänga mig på tvåan, Elsas värld, som så vackert ligger och väntar på mig. Vill ni läsa en ritkigt tjejbok som handlar om mode, fest och sex så är detta ett über bra val.

Idag ger jag er två favoriter: Lykke Li – Tonight Familjen – Det Var Jag 


We’re dancing like we’re dumb

En ledig onsdag. Åkte in och mötte upp tjejerna i norrpan som var i full gång med att pröva balklänningar, medans jag själv tar det en annan dag eftersom jag gillar att sova.  Mötte senare upp Hanna för att spattsera runt på staden och inhandla lite livsnödvändiga saker. Aight? Hem för att slänga på mig träningskläderna för att först lägga mig och bli lite fräsch i solen och sedan köra gärnet på box-passet med Lovisa. Fina grejer och fin onsdag.
Imorgon ska vi skaka rumpa på zumban och sedan in och le till en fin björnstam. Ett kärt återseende av Hugo kommer även ingå, det är på tiden!
Ska lägga mig och läsa ur boken jag är i fullgång med, Elsas mode.


Visst skiter jag i dig men inte i mig

Idag är jag trött som ett djur, som en jagad antilop skulle man nog kunna göra den liknelsen med. Så jag är förlorare av vadslagningen Fanny - inget biologi skrivande för mig. Gårdagens bravader gjorde mig helt slut men kvällen/natten innehöll lite av allt och mycket av endel. Fina tjejer!
Idag har jag träffat bästa Hanna och catch up'at så nu är vi i fas igen och det är tur det. Morsan kom även hem med massa trevliga saker från staden så nu börjar det äntligen bli iordning på mitt rum. Så mina kära vänner den efterlängtade inflyttningsfesten säger snart sitt.


I'll do you like a truck

Efter ett härligt träningspass och en solning på det så är jag nu ready to rock. Ikväll stod jag inför valet och kvalet att köra eller vara fullfullfull. Allt eller inget. Jag rådfrågade mina vänner och det hela slutade med att jag kör, snäll som jag är. Och bra som jag är så gör det mig absolut ingenting!

Bjuder på några favoriter dagen till ära
Neon Trees – Animal 
Afrojack feat. Eva Simons – Take Over Control - Radio Edit
Den svenska björnstammen – Till mor
Far*east Movement – Like A G6
Maskinen – Kärlek vid sista ögonkastet - Radio Edit
Placebo – Running Up That Hill


Here's what I know. If you're willing to take the chance the view from the other side is spectacular.

Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit
Grillat vildsvin, paprika-sås och största salladen. Säger det er något om hur god mat jag har ätit ikväll eller? Och donkey kong och en underbar bror som avrundning på det. Även en del bil körande men inget mig emot. Fint som snus. Även synen av levande vildsvin lajv för första gången vilket var mycket bättre än döda. Bäst att sova så jag orkar med träningen imorgon bitti och alla bravader som dagen innehåller.
Att jag och Martin kommer vara fina på balen iallafall, det är ingen snack om saken.


du kan drömma dig bort men aldrig komma tillbaka

Vart är morsan? Hon behöver komma hem så jag kan ta bilen så jag hinner till träningen.
Idag var jag ledig, precis som alla andra onsdagar, (tackar gudarna för mitt jävligt fina schema), men har man hemprov i fysikB så har man. Så vi möttes upp som vanligt jag och mina fina tjejer (för ej glömma att nämna bibeln). Självklart så blev det ett och annat plane-smidande såsom några planerade nätter i Sthlm och Lkpg, Skåne och Danmark. Hur ska allt hinnas med tills vi går skilda vägar? Hur mycket ska våra kroppar tåla?
Samtalade med min vän Jonas för lite sedan. Han ville ha ett besök i dem franska bergen och självklart nappade jag på det!
Borde också fortsätta mitt arbete om Sexmissbruk eftersom det inte gick så bra att skriva klart det igår till handbollsmatchen Sverige-Argentina. Tolka det hur ni vill! Behöver även träffa bästa Hanna och likaså Johanna för lite skvaller och kramar. På tok för länge sedan.


Say goodbye to my heart tonight

Jag vill att denna tid ska gå fort. Jag ska ta tillvara på den, men jag vill att den ska gå fort. Jag behöver flytta och jag behöver bygga upp den vardagen som jag vill leva i dagligen. Jag vill plugga till det jag vill och jag vill att min karriär ska börja och jag vill börja kunna leva på riktigt i den riktiga världen. Jag vill ha vuxna människor och framförallt mogna människor runt omkring mig. Och jag kräver ärlighet och känlsor.  
Jag anser att människor ska bygga upp framtidsplaner och skaffa sig en karriär för jag tycker det är rent av riktigt sorgligt att människor stannar här, lever för vänner och alkohol, slutar bli mogna och slutar växa upp. Så jag ber er för eran egna skull, börja få vuxnare och mognare värderingar samt känlsor och sluta bete er som om ni vore tonåringar.


Welcome to the game

Ett slag. En smäll. Du fick vad du förtjänade. Och jag skulle göra det igen, igen och igen om det vore så.


Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på

Torsdagsmorgon och jag har sovmorgon - men sitter i skolan. Hör och häpna Therese är i skolan! (Det var länge sedan). Projektarbete är det som står på listan. Och jag är ett kort rikare. Grattis Therese. Grattis! Tack.


med tankens kraft vill man göra något gott

Freitag.
Kom precis hem från solen, jävligt fint, och jag känner mig genast aningen fräschare. Solen i en låda är en fin uppfinning. Ikväll tar jag och inviger PULS istället, och även så imorgon. Varför inte köra fullt ut på detta jullov som redan innehållit allt? In i det sista säger jag bara.
PUSS vänner och fiender


I want you to take over control

Lyssnar på bra musik. Såsom Den svenska björnstammen, Daniel Adams-Ray, maskinen och lite KENT för det var på tok för länge sedan. Alla åre låtar får jag inte heller glömma - Åre 10/11 går på helvarv, minst sagt! Åre var mer än sjukt bra. Jag avslutade 2010 perfekt med mig själv på topp och börjde 2011 lika så - fucking awesome! Var i valdemarsvik igår och virrade runt med tjejerna och jag diggar älgarna starkt. På lördag ska jag och mina fina vänner inviga PULS och det lovar gottgottgott.
Om du törstar efter guld, så har jag håret fullt. Om du törstar efter mer, så ses vi där ingen ser.


RSS 2.0