Du vill ha mig men jag skiter i dig, inte bryr mig ett skit, jag bara spyr i ditt face!

Planer, planer och åter planer. Jag bygger upp alla planer och försöker få till allt, jag och mina vänner smider planer och jag har en känsla av att denna sommar kommer bli helt grym. Har också en känsla av att hösten, vintern och 2012 kommer bli grymt. Allt kommer bli grymt! Vad grymt det är att säga så mycket grymt under några få meningar.. Meningslöst skrivande.
Iallafall. I torsdags sov jag min sista natt i lägenheten, men som plåster på såret kom Göteborgarn på spontant besök och trängde ihop sig i min säng. Har saknat honom. Numera bor jag trångt och stökigt i väntat på att mitt rum ska bli klart. Det duger i krig. På lördag kommer Jonas hem och det gillar jag starkt eftersom jag har längtat efter honom på tok för länge nu. Äntligen!
Ska gå och pussa på min bror, känns som om det var dagar sedan jag såg honom senast.
Kyss livet, kyss vardagen, kyss framtiden, kyss nuet!


och den ljusnande framtid är vår!

Och så var gymnasietiden över. Dessa tre år som har givit mig så mycket, fått mig att växa så otroligt mycket som människa. Trots tårar, meningslösa tjafs, drastiska förändringar, tysta bråk, relationer som hamnat snett och onda blickar så skulle jag ljuga om jag inte sa att dessa tre år har varit något utav de bästa i mitt liv. För så många nya vänner jag fått, så många underbara relationer som man vill bygga vidare på, så trygg som jag har blivit i mig själv och en sådan härlig känsla jag har i kroppen idag så har det varit värt allt!
Att studenveckan fick avsluta dessa tre år var magiskt, men trakiskt som Håkan säger. Jag hade mina förväntningar om hur dessa 10 dagar skulle se ut, men de krossades och allt var högt över förväntan! Jag har aldrig upplevt en så stor glädje, konstant 10 dagar i rad då jag har så fantastiskt roligt och så otroligt många minnen bildas. Den glädje som man får dela med dem alla som bär sin vita mössa, lyckan man får dela med vänner, släkt och familj och den frihet man delar med sig själv - nu har jag chansen att utforma min egen framtid.
Det känns samtidigt tomt, tomt att saker inte längre kommer bli som de en gång var. Tomheten kommer nog finnas kvar en tid, sen tvingar jag den att släppa taget för jag är inte bitter och detta är början. Början på något nytt, stort och riktigt.


Turkiet, alanya


Jag vet allt om dig, för du har varit min.

Är redan trött på att vara ensam i lägenheten. Skönt är då att studentveckan närmar sig med stormsteg och då också sommaren, jobb, tillbaka flytt och äventyr. Var på dagen inne och kollade på norrköpings bal och så vackra de var, får mig att längta lite extra mycket till nästa fredag då det är vår tur. Gled under kvällen över till Jejje för en god matbit och trevlig sällskap. Perfekt!
Imorgon ska jag bara dega i solen och bättra på den bruna färgen på kroppen, får inte ligga på latsidan inte. Ska också bara njuta över mig själv och alla de kloka och bra saker jag kommit till insikt med de senaste dagarna. Puss och kram, kram och puss.



RSS 2.0