Hjärtat har sina skäl som förståndet ej förstår!

Långfredag. Synd bara att den går lika snabbt som alla andra dagar!
Det snöar hemma i sörping, på långfredagen. Det känns inte riktigt som om det passar ihop, utan känns mest som två hål eller två pinnar. Att vara hemma känns iallafall riktigt skönt! Nu längtar jag bara på att värmen ska komma krypandes tillbaka då vi ska dra igång poolen nästa vecka, fint som snus.
Var förut uppe i stallet och kollade på tävlingar, och luktade på hästarna - såklart. Så nu kommer jag somna gott ikväll. Måste skaffa häst igen, måste känna den där lilla extra glädjen i vardagen.
Var lite spontan förut och gjorde något som jag lovat mig själv att inte göra. Någon gång måste man bli som alla andra, töjp.

Imorgon är det middag i Norsholm och det om något ser jag fram emot - att få krama på min fina släkt! Sen vill mina vänner att jag ska följa med ut, men blir inga äventyr för mig inte då plånboken är glömt i lägenheten. Sååååå typiskt! På söndag far jag istället till Boxholm för lite mer middag och trevligheter. Känner att jag kommer få en lugn och skön ledighet, precis vad jag behöver.
Nu ska jag gå och pussa på min bror. Känner att han behöver det. Glad påsk!


För dem man älskat en lång, lång tid!


RSS 2.0