Det var han som ville kyssa mig.

Åter hemma och herre min jesus vad jag har längtat efter mitt täcke! Ungefär så långt jag kunde sträcka mig efter saknad av alla dess slag. Har haft en helt underbar vecka i värmen med mängder av minnen. 
- Har jobbat hårt för att komma över min höjdrädsla
- Tackat nej till att flytta till San francisco och arbeta med jordens charmigaste kille (jävligt dumt)
- Återigen försökt blivit köpt med kameler, diverse fiskar osv
- Tackat nej till giftermål
- Skakat rumpa i/på ett skumparty, på en båt dessutom (något som m å s t e göras!) 
- Blivit uppbjuden av en turkisk dansare och dansat med denne kille/man på scen, inför publik (mindre roande för mig i denna stund, desto roligare för åskådarna)
En ytterst liten inblick i text är vad ni får, resten håller jag privat och fint. Ska nu istället lägga mig i sängen och njuta av mitt täcke!!


Daha sonra bakın!

Att jag nu endast har 4 riktiga skoldagar kvar av min gymnasietid är jävligt fint!
Samtidigt som jag åker om 2,5h och verkligen borde börja packa så ger jag er en av mina favoriter Sufjan Stevens – For The Windows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti och i och med det så säger jag på återseende!  
xxx


4 - 1



Samtidigt som Sweden leder över Deutschland i hockeyn kan jag inte annat än att bara älska videon!


Du förlorar. Jag vinner. Vi vinner.

Under så lång tid har jag längtat efter den dagen då jag tar studenten! Så länge, och nu när den är här så får jag lite smått panik. Panik för att det man har gjort i sitt, hittils hela liv, snart är över och man har chansen att forma sin egen framtid. Egna val, egna mål och egna äventyr. Samtidigt som jag idag vill stanna tiden och njuta det sista utav denna tid så vill jag inget hellre än att springa ut med min vita mössa, efter för många dagars alkoholintag.  Lämna denna tid bakom mig och bara göra det jag vill. Jag vill plugga till det jag har sökt och jag vill flytta och bygga upp mitt samtidigt som jag vill ut i världen och upptäcka och förändra.
Har några viktiga val att göra men känner att nu kan livet äntligen börja, vuxenlivet.


RSS 2.0