Vi klarar oss, du och jag.

Fick igår reda på att jag ska tillbringa min första jobbvecka i sommar i vår vackra huvudstad. Alltid lika spännande att se vart vattenfall skickar mig varje år. Jag gillar att klara mig själv och åka på äventyr även om det kan bli aningen ensamt efter några dagar.
Nu ska jag packa en väska och inhandla lite käk för att sedan sätta mig på cykeln för att cykla hem till Whilma. Köra bil med alkohol i blodet ska man absolut inte göra, så vi undviker det. Ber en bön till gudarna att man inte kan bli tagen för rattfylla, på cykel. Även om det vore lite komiskt.


Nu får det fan vara bra, det är visst nån som är tillbaka.

Underbart väder med varma kvällar. Lättklädda kroppar med "lagom mycket" alkohol i blodet. Solglasögon, spel, poolhäng, bilåkande och fina nätter. Ungefär exakt sådär skulle jag vilja sammanfatta mitt sista påsklov, åtminstone på denna nivå. Har somsagt haft ett underbart påsklov med släkt och fina vänner samt den finaste killen alla kategorier.
Njuter lite extra mycket av att jag om 23 dagar åker till turkiet och att jag om 52 dagar är fri och tar studenten! Kyss för fan.


Det känns lite lättare nu!


Jag älskar att du älskar mig!

19.59. Miljöpoltiks arbetet inskickad itid med 1 minut tillgodo. Vara ute i god tid är överskattat.. Har spenderat eftermiddagen på standen med Hanna med väldigt fina presenter inhandlade till Jakob, VÄLDIGT fina! Kvällen däremot ska jag tillbringa med min finaste bror med lite matlagning och film mys. Perfekt fredag! 
Ska åka och handla samt lämna all sprit till mina vänner som är hemkommen från tyskland som jag hämtade hos Whilma tidigare idag. Jag och mina vänner kan det där med att handla alkohol, blir alltid så dyrt. Har en magkänsla av att vi inte kommer minnas mycket utav vår studentvecka samt att det kommet ta minst 1 månad för kroppen att återhämta sig. Man lever bara en gång!


Säg något vettigt.

Imorgon på min sovmorgon ska jag skjussa morsan till storstaden då hon ska till sälen med en hope vänner. Behöver jag ens nämna hur avundsjuk jag är? Nej uppenbart inte. Senare ska jag till tandläkaren (Sedan när ger de mig en tid då jag är ledig och inte behöver gå ifrån skolan? Borde kanske ändra tiden..). Efter skolan ska jag iallafall till frisören och fräscha till mitt väldigt ofräscha hår. Fredag ska jag träffa Hanna i staden för att hitta något fint till Jacob och hans inflyttnigsfest som är på lördag.
Planerad helg in i det minsta, precis vad jag behöver. Skriver vad jag ska göra för att låta tiden gå, inte för att jag vill att ni ska veta vad jag ska göra. Det är bra med ingen ledig stund för då hinner inte verkligheten ifatt. Jag hatar verkligheten. Allt är orättvist, livet är orättvist. Det är inte meningen att allt ska hända oss. Har tappat fotfästet ännu en gång. Är less på att andra får mig att tappa fotfästet, tvingar mig att tappa. Förstör vardagen. Förstör familj. Är less på att vara på botten.


Maybe we have to get a little messed up before we can step up.

Första gången jag skrev HP var det mest jobbigt och igår när jag skrev det för andra gången var det mest roligt. Har inte ens varit inne och kollat facit än, så intresserad var jag egentligen tydligen. Tillbringade kvällen med fina vänner och med lite för mycket alkohol i kroppen, känner jag såhär dagen efter.
Imorgon är prio1 att gå och beställa klipptid, såhär kan jag inte gå runt längre. Töntigt. Här har ni istället Evryone – Millions

Fick i stundens skrivande hetta ett svagt minne av natten, köpte jag korv?


RSS 2.0