allting kommer bli bra

min dag, har nog varit nästintill perfekt.
upp skapligt för att ta en långis med min hund och för att sedan jobba. för att på lunchen ge mig ut för en löprunda och för att sedan att sedan luncha med tjejen, pizza på en bro. för att sedan jobba lite till för att sedan bege mig upp till mr. j. för att sedan vara barnvakt till en fin syster.
får ett fint slut med.
men vi hörs mina vänner och fiender. beger mig istället mot västligare grader!

du får mig att le, som ingen annan

jag mår pinsamt bra.
igår var en väldigt fin dag, både i väder och sällskap. blev en glass med mina bästa vänner tjejen och daniel för att sedan gå och sätta oss på en bänk med en joel. färgade tjejens hår och sedan träning, spinga fort för att hinna åka upp till ett annat hus. för sent blev det även igår med tanke på en tjej som mig, fast även denna gång gör det absolut ingenting - för bra, det mår jag!
och idag fick jag jobba hemma så sitter här med min kära dator i solen.
ni hör ju, bra liv.


hihihihi, fNiZz

tack för att du är du.

 


du försvinner. en gång för alla

igårkväll gjorde jag ett val. ett bra val. men för mig ett mycket stort val, dock. fast jag vet att jag klarar det här, ännu en gång. jag har klarat det förr och klarar det igen. skillnaden är nu bara att denna gång så blir det fullt ut hela vägen. aldrig mer.

säg till viola att hon lyser

och så var det måndag igen.
idag är jag himla galet trött, blev sent igår men det gör mig absolut ingenting. någon måste väl vara det också. sitter på jobbet - med min pläd. min trognaste vän just nu! sen ska jag ringa grannen, och träffa anna och daniel efter arbetet är min plan. finfint! vill krama min hanna också, för hon är så himla bra.
måste även plåstra om min kära vän jonas, som har varit i farten och skadat sig. den där alltså!
hörs då!

ponnyplutt

avslutar denna super fina söndag i en biosalong med en jesper.
mycket bra!


midsommar är överskattat

inatt har jag inte fått någon sömn och idag mår jag väldigt illa.
MEN ack så trevlig midsommar jag hade så det kan jag ta. innehåll allt, som det brukar göra somsagt.
starade i lasvikas hos herr martin med bra människor och god mat. dock en ful robban som kissade på allt och alla.. sedan vidare på hemma plan till min favvorit vän, jennifer där kvällen fortsatte med ännu ett bra umgänge. kvällen och natten spann vidare och jag slutade på ett annat ställe men hamnade tillsist på kulan för fotboll. fiiifan vad jag är grym i mål!!! för att säga det själv. och sedan hemkomst till en allt för ljus morgon! men jag mår bra för det. ska sova tidigt ikväll efter ett väntade telefonsamtal.
allt gott mina vänner och fiender.

älskar du mig imorgon?

midsommar är överskattat. till max och måne.
orkar inget planera. orkar inget bestämma. det blir som det blir. får se vart dagen leder. är galet sugen på att ta båten ut på det stora havet och bosätta mig på en ö för dagen. får se vem som nappar.
ska lägga mig och kolla på oc, det jag har lust till!
vart är du nu?

sul och summar

nu tar jag helg!
precis alldeles strax kommer min granne hit. vi ska dirren ut och slänga oss och glida runt i poolen. och fira att det är torsdag! och för att hon nu har sommarlov ett tag, och för att jag har helg. och kanske för att det är midsommar imorgon. ville mest säga det. och jag gillar mitt liv!

ingenting är vettigt, återigen

- imåndags blev jag utskrattad för att jag gick runt med en pläd och frös.
- igår tyckte alla jag var efter när jag blev jätte glad när de sa att vi inte jobbade på fredag.
- idag jobbar jag hemma.
känns inte som de gillar mig. fast det vet jag att de gör! idag missar jag fruktkillen.. synd! igår sa conny att man blir snygg av kallt kaffe och sedan satt han och kollade på någon golfsida - på Min dator. den där alltså. och leif som inte vet ifall jag gör rätt eller inte, men skjuss hem fick jag iallafall.
somsagt så är jag visst ledig på fredag, det är visst midsommar. FÄTH MED GLAD :D
nu ska jag vandra vidare ut i solen istället, med jobbet. komsikomsi.
hörs då


men så nära får ingen gå

jobbet vare jah.
idag är jag trött. skapligt jäkla jätte trött. ska sova uret 8 ikväll. galet skönt. planerarN. imorse hann jag se fåret shaun och ubbe och tess - då blev jag skapligt glad. dels för att de har börjat sända det igen, och för att.. ja bara för att.
igår var jag på kolmården. väldigt intressant. gillar djur gör jag ju :) sedan kom jonas, han gillar djur lite mindre. iallafall hans allergi. men vad gör det? fotboll vare också, min bror denna gång. eller varje gång, nästan. han är ju för fin, och duktig.
sedan hängde jag de sista småtimmarna i tjejens säng. hon gillar mig.
sen kom jag hem, med mitt onda ben och saknade en hund. hittade honom utelåst på altanen 30min senare. börjar min familj bygga upp ett hat mot mig och hunden, då de låste ut mig herromdagen också? ska ta ett rejält snack med dem ikväll.
fryser och nyser. (tack jonas, tack. kuljul) ska fortsätta med det nu. har plädeN med mig, min bästa vän. och en mensvärk, fiendeN.


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

jag sitter i tjejens tjej. jag gillar min tjej. väldigt mycket. för mycket kanske till och med?
lyssnar på winnerbäck. åh fina lasse.
ska gå hem. lyssna mer på lasse. lasse är min gud. han har min talan.
shorts. barbent. jag är en man. jag fryser inte..
tänker och saknar. tänker och minns.

tjarråherrå

det blev visst fint väder såhär på kvällsfronten.
jag gillar ju det.
denna lördag, den 19/6, kom jag på, maria therese viola karlsson, att holland och nederländerna - är samma jävla land! känns mycket bra.  
hade visst inget vettigt att säga.

-010.

läser och letar. läser och tänker. läser och njuter. läser och minns.
arvika lockar. hultan lockar. p&l lockar. tunisien lockar. kroatioen lockar. cypern lockar.
får se var denna sommar tar mig!


så du tror att du har en framtid utan mig?

och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla.


p-mos och f-pinnar

andra njuter av några dagars ledighet. jag njuter av 1h lunch istället.
tur att jag har ett så bra jobb.

säger du det

glömde mobilen hemma. yes..
känns som om jag inte är så omtyckt denna afton, får bara hoppas att jag inte får några telefonsamtal!
hoppas att frukt killen kommer snart.

i am not a whore, but i like to do it

banankontakt.
fick jobba hemma. fäth med skönt! sov enda till halv8. 
ikväll ska jag och hanna på fotboll. mor min som bara får biljetter och biljetter som jag får gå upp. fast inte säger jag nej till det inte. finns yttligare två över ifall någon skulle vilja.
och imorgon ska jag vara galen. det lutar åt det iallafall! 
PUSSPUSSPUSS

precis mål låter det som?!

det är ju vm. det märks även på jobbet. som fan! för projektor och hela allt är uppsatt och kör för fullt i matsalen. skönt för mig som sitter i rummet brevid och hör allt. tutor och grejer. det är också någon slags tävling om vem som tippar bäst. ska ta och luska lite mer i det där så jag är med i svängarna. låter som den jobbiga vickan (som jag förövrigt garvar åt så fort jag ser henne och ännu mer när hon öppnar munnen) leder än så länge..

laaambi

jobbelijobbjobb. fäth med naijze!
idag är jag galet gladkent släpper nytt album. fångarna på fortet är i full gång och börjar sändas i höst. jag borde ringa banken så jag kan få ett fungerande kort igen.
det regnar. men det stör det mig då jag sitter i en himla skön kontorsstol och arbetar. lunch. funderar på att gå och upp lägga mig i massagefotöljen. ikväll ska jag sova uret 9. fast först ska jag krama på brallan och tjejen. fNizZ

en ny mapp

kiwi. mango. passionsfrukt. ananas. vattenmelon. exakt vad jag nyss åt. fÄTh mEd NaIJzE
förövrigt är jag så trött så trött.
idag har jag för första gången för iår: kört båt, bränt mig på brännässlor och simmat över 1km. detta ledde till känslan av nyklippt hår, ont och trötta armar. men det gör mig absolut ingenting!
imorgon äre dax för jobb igen. jag gillar mitt jobb det gör jag ju. känns mycket bra. nya rutiner, härligt folk och annat att tänka på. kan det bli bättre? knappast.
nu ska jag göra mig sams med en fin vän och åter kolla om på alla the hills avsnitt.


vänta inte. jag går.

nu eller aldrig. aldrig. inte värt det. någonstans. jag kan själv.

Hey, you looking kind of cute

mina dagar i lite närmare bilder.















+ jonas.


"passar inte jag att ta studenten eller?" "nej du går i OP.."

fredag. fin fredag!
jag gillar allt just nu. allt är fint. ska fortsätta njuta av mitt liv. min dag!

tjarråherrå

pimmsen <3

idag gråter jag en skvätt..
ska lägga mig och sova. det är det enda jag har lust till. sova. sova bort dessa sista dagar. sova bort flera dagar. sunes jul väntar.

det här är mitt liv

It doesn't hurt me. You wanna feel how it feels? You wanna know, know that it doesn't hurt me? You wanna hear about the deal I'm making? You. You and me.
And if I only could, make a deal with God, and get him to swap our places, be running up that road, be running up that hill, be running up that building. If I only could.
You don't want to hurt me, but see how deep the bullet lies. Unaware that I'm tearing you asunder. There is thunder in our hearts, baby. So much hate for the ones we love? Tell me, we both matter, don't we?
You.
You and me.
You and me won't be unhappy.
And if I only could, make a deal with God, and get him to swap our places, be running up that road, be running up that hill, be running up that building, If I only could.
'C'mon baby, c'mon darling. Let me steal this moment from you now. C'mon angel, c'mon darling. Let's exchange the experience.
And if I only could, make a deal with God, and get him to swap our places, be running up that road, be running up that hill. With no problems.

jag lever!

fredag. underbar jäkla fredag!
de är vid dessa tider som jag lider lite av att jag inte är stor än, annars gör det mig inget. vartefter blir det ju min dag iallafall och den ska bli extra bra :) i onsdags var jag avundsjuk och rädd. blev att stå och kolla på 3:ornas mösspåtagning och njuta för dem, i detta väder! tänk att det bara är ett år kvar sen tack och hej för oss också. efter det tog jag hem mina två bästa vänner hem till mig för ett härligt bad under en härlig sol till mängder av skratt. jag älskar er.  
idag ska jag också njuta av solen lite mer. (dock måste min allergi vara med..) får se vart dagen leder mig. fast en sak är kvar, ska ställa mig och njuta av alla fina 3:or idag också när det vankas bal.
nu ska jag njuta lite till av mitt liv :) och inatt, då kan jag svara på telefonsamtal

"THERESE, vad har du under?!?! DRA UPP"


återigen hatar jag alla med snopp, minus ett

jag är arg. jävligt arg.
annars har dagen varit bra, väldigt bra tillochmed tidvis. jag har fina vänner.
whilmis nibbe mackan albatros och jag själv, hade sexcirkel i skolan förut som whilmis ville kalla det så fint. vi gillar ju sex det gör vi ju. himla många bra tankar osv som sades.
borde kanske börja i någon arg sport, typ boxning? skulle nog passa mig i dessa dagar.
karate kanske. gillar ju att sparkas.

RSS 2.0