peter är vår bäste vän,

nu är jag ju väääldigt seg här. jag mår fortfarande utter, fast det är bättre efter helgen tsm med Martin.
jag pratar mä malleballe här nu och väntar även på att anna den sega ska ringa (y) jag ska ju gå och lägga mig.. jag saknar dom, just nu skulle jag behöva en fredagskväll - vi tre och ja jävlar.

fyfan för allt känner jag bara. så därför ska jag gå och lägaa mig!

engelska är fortfarande (n)

jag börjar dirr med att klaga och säga att jag mår (N) inte så värst toppen.
känns inte så bra att bli sjuk såhär mitt på torsdagen, inför helgen och kräjjer! men imorgon blire bio och en massa mys mä malleballe och anna :D och massa martin i helgen, då kan det inte bli bättre! dom tre gör mitt liv :]

jag borde egentligen idag igen göra engelska, men glömde ena boken och orkar bara inte! tränade lite nyss och jag kan 10 glosor av 25, det borde väl ändå räcka :O om jag inte är sjuk vill säga..

nu är klockan 20 i 9 och jag ska faktiskt gå och lägga mig, först ta en dusch. man kan väl sova bort sjuklingt?
jag kör på det, tjenamors

engelska är (n)

jag har varit på mega bra humör heeeeela dagen lång, varje dag. extra lycklig är jag för att anna börjar i min klass imorgon - jag är nog lyckligare än hon själv för det :D och Anna - alla får tro vad dom vill, vi vet hure ä!
klassen och grejer blir bara bättre och bättre för varje dag och det gillar vi juuuuh. snart blire att paddla kajak (y)

min pojkvän är den absolut bästa och underbaraste som finns, så är det bara!
utan honom vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra <3

det var ett litet sidostycke, egentligen borde jag plugga - framförallt engelska men tro inte att jag har med mig böckerna. det är ju onödigt! och imorse kom jag försent, även att vi hade sovmorgon. nu är den vanliga therese tillbaka C:
men nu ska jag gå och äta macka,
tjenamors!

du förlorade ditt krig, du står ensam kvar

här sitter jag och äter knäckemacka sannerligen och sjunger en massa mä markus, den kombinationen är (Y) och så kom jag på när jag äter knäckemacka att när jag gick  hos dagmamma så fick jag inte bre (haha bre, vad fult det såg ut) mackan själv - jag gick i fyran liksom! då garva jag x] och så kom jag också på att vi har ju sovmorgon imorgon, så AnnaG då kommer inte jag till dig vid 8 även om du vill det, haha.

jag är jätte glaaaaaaaaaaad :D men b'Benny är jobbig!
jag drack ett par powerking sen cyklade till pappa, och anna! det gjorde min dag alltså :DDDD för nu äre *tiptop med tummarna i världens fart malleballe och anna* såhär bra i mitt liv!

nu ska jag gå och äta glass men nej det ska jag inte, jag ska chilla här mä markus och knäckemackan!
tjenamors


jag är seg, jag vet!

då känner väl jag här att jag inte är så värst aktiv, illa av mig! men det är så va att jag inte har haft så mycket ledig tid och skolan tar redan upp min fritid ungefär - det känns inte så värst toppen kände jag då men jag ligger i..

klassen och framförallt skolan känns toppen, klassen blir nog bättre med tiden så att säga (y) nu är mina ända önskningar att min annaaaaaaaa ska börja i min klass, det skulle fan göra allt!
nu är jag iaf med malleballe och anna, och det gillar vi ju alltid :D är också barnvakt åt fiddeplutt. malleballe och anna sitter och är sockerkick i soffan. dom är lite smått jobbiga men ändååååå så älskar jag dom bara för att dom är mina bästa vänner!!!

så därför ska jag nog gå och skriva mitt brev till benny, och också vara sockerkick *whiiii*
OCH så ska jag bli mer aktiv på detta ställa igen för det känns ju bra, det gör det väl :)
pöss och kalas

jag känner mig stor, fast liten!

och så var första dagen i skolan avklarad :] känns väldigt skönt och inte allst så jobbigt som jag trodde det skulle vara. gymnasiet - jag känner att jag passar fan inte in där x] det är för stora människor ju och det känns som om jag fortfarande går i 8:an ju ungefär, haha. fast ändååå känner jag mig stor när man säger att man går i gymnasiet.. gymnasiet liksom! näfan, jag vet inte om man är stor eller liten. malleballe, anna och jag har ju en ljus framtid på högskolan iaf (y) :D hoppas tiden går fort!

" jag frågade mina vänner vad som var speciellt för mig, till svar fick jag att jag lever för min fårfitta.. eller här kanske man inte ska uttala sig så grovt andra dagen så min cykelsadel, eller den man har på sadeln. den är bäst måste jag erkänna! men bara för att ni inte ska tro att jag är helt konstig så tog jag med mig bild på två utav mina vänner också eftersom jag gillar och umgås mycket med mina vänner. så ja - här är jag! "

Malleballe och Anna, vem äre som sitter hemma rååååå? :D mohaha!
Nu ska jag göra något vettigt och hoppa in i duschen och sedan lägga mig och läsa ut min superdupdermega spännande bok, tiptop
PÖSSSSSS

we look so good,

inte sitter väll jag här, igen, och borstar tänderna? nejdå, bara sånt jag hittar på!
Wilma gjorde min dag idag, det behövdes bland alla mina halstabletter kan jag lova, tack för det :]

inatt äre sista natten som man kommer sova lite lungt, sen äre ju skola på måndag ;o reeedan! sommarlovet har bara, ah, poff så äre förbi! men har inte sommarlover 2008 varit ett riktigt mysigt sommarlov så skrik ja - JAAAAAAA! känns också skönt på ett sätt att skolan drar igång, så man får lite vanlig och normal rutin på allt och grejer,

nu ska jag gå och läsa ett antal i min super braiga bok och njuta av natten. inte ofta man läser en bok man gillar, men nu så :]
hare chill :*


ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå!

godmorgon. inte sitter väll jag här, GÖRJAGVÄLL :D känner att det är lika bra att ligga i nu liksom. inatt drömde jag värsta läskiga (mm, cocacola) drömmen, eller det var igår föresten men samma sak. jag hatar att åka karuseller fast jag tycker egentilgen att det är kul men bara för att jag är så sjukt höjdrädd så tror jag att jag ska spy när jag åker karuseller - därav är det inte kul förens efteråt då jag oftast aldrig spyr. iallafall jag drömde att jag och martin åkte ballder, eller balder kanske? och jag trodde jag skulle dö ungefär. när malleballe tvinga mig att åka den in the real life då hade jag riktigt dödsångest och tårarna stod högt upp i ögonen! MEN jag klarade det också och kul vare sen, eller vad sägeru malleballe? :D

värt att veta kände ni och då känner känner jag, det är det nya! jag saknar anna och malleballe mest av alla nu, förlåt mig för igår tjejor hörrni.
men nu ska jag åka och köpa halstabletter och hoppas på att det inte är någon förbannad halsfluss jag har (y)
hare chill,


bästa vänner, <3



jag kör också på en bild, måste börja det här på ett bra sätt vafan :D då äre bäst med en bild på mina absolut bästa vänner! dom gör livet (y)

då var man här igen,

ja men då var man här igen då, efter en vääääldigt lång paus från det hära! dock med en ny blogg, den andra övergav mig lite om man säger så. men det är sånt man för stå ut med som jag brukar säga C:
men jag kände faktiskt en liten saknad måste jag erkänna, så Anna - här har du mig snygging :D

just nu mår jag så långt ifrån (y) tiptop (y) som man kan komma.. var länge sedan jag mådde såhär dåligt. feber, ont i halsen som jag vet inte - troligen halsfluss! det känns inte så toppen såhär inför skolstarten, görvällinte. som jag sa till Malleballe : känns som om jag har en liten unge i halsen som sitter och cuttar mig med en gaffel så fort jag ens öppnar munnen. det är en ren pina och smärta som jag fan inte varit med om när jag pratar, sväljer och sträcker ut tungan. (och det gör man ju framförallt så ofta menar jag..) vill både grina och spy såfort jag ska svälja, så ont gör det. förstå känslan..

och jag som ville umgås med alla tjejor ikväll hemma hos isabella, och blev det av för min del? blev det väll inte.. jag ska kämpa mig frisk som en krigare så får vi se till att göra det mycket snart igen! eller vad säger ni? :]

men näää, nu har ni fått stå ut tillräckligt med mitt klagade! :D känns bra att någon stäldle upp och fanns där för mig, gaaah. nu ska jag försöka sova en skvätt! se hur bra jag lyckas med det, skulle behöva min Martin brevid. då funkar det alltid :* hare chill kära medborgare!

RSS 2.0