ta mig


kissade du på mitt ben nu?

idag är jag väldigt glad på mig själv. också väldigt stolt över mig själv. de senaste 10 veckorna har jag endast 15,5% frånvaro. då blev jag skapligt glad! en fin förbättring. är det nu man ska glädjegråta?
annars är jag på dåligt humör. och väldigt glad över att det snart är sommarlov för att sedan bara ha ett år kvar. skulle vilja ha mitt äckliga plugg klart så jag kunde få en trevlig kväll istället. men det kommer fler dagar.


du som tog mitt hjärta

det här måste ha ordnat upp sig om ett år. ett år. det är vad det får på sig. inte en dag mer. det funkar inte. funkar det? hon klarar sig inte utan oss. utan mig.
jag kan inte lämna det här stället annars

trodde jag var smart när jag gjorde slut

snälla Gud. ifall du finns, ge mig tillbaka mitt hår!!! jag ber dig.




bensinstopp!

 
fniss fniss.


"vi stannar vid skogen där"
mor, vilken skog? du menar träden?


är skum, och borde vara på bårhuset. visst.

det här går inte. lyssnar på fin musik. gråter lite.
vart är du när jag behöver dig som mest?


på den?

just nu, hatar jag alla med snopp!

kom inte nära, kom nära

idag är jag virrig. jävligt virrig! allt blir fel. tur att jag gillar fel.
fel, det äre på många sätt och vis också. tur det. fast egentligen mindre tur. gillar egentligen inte fel. känner att jag är påväg att ge mig in i något som jag egentligen inte vågar, längre nu för tiden. sedan när började jag bli feg? jag ogillar att vara sårbar. det är fel. jag måste sluta. kanske bäst att låta allt vara? säg det. säg mig det. behöver släppa. måste släppa. vill släppa. vill ändå inte släppa.
felochfelochfelochfel. bara fel. överallt hela tiden. fast inte. nu överdriver jag. mycket. väldigt mycket till och med. bäst att göra något vettigt av min sjuka dag, i skolan!


även om jag vill

nu eller aldrig. jag hatar det. jag klarar det inte. det funkar inte.

kung aleksandar

blev väckt. gick upp och sjöng för min underbara moder. gick och sov igen. vaknade och funderade på vad man skulle äta, eftersom ingenting smakar. såg att det var galet fint väder. tänkte att jag luktar nog äckligt. borde kanske duscha. tänkte att jag orkar nog inte med att gå på matten ens. sitter istället i solen. hemma. påklädd. skriver historia. sjuk <3

ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå

fotboll. de vinner som vanligt. jag har förövrigt inte sovit mycket inatt, då min näsa bestämmer sig för att verkligen spruta ut snor hela tiden. kul liv! det bara rinner och rinner. men det är väl bäst att jag är tyst om det, för det ville folk gärna inte höra fick jag höra igår. synd. ikväll så ska det bjudas på min favorit mat i mitt hem, men till min stora besvikelse (och förkrossning) så känner jag absolut 0% smak. KUL.. ska fan aldrig mer äta. men sen kom jag att tänka på att folk som inte har några smaklökar, hur tråkigt liv har inte det? eller egentligen ganska skönt. kan äta super nyttigt hela tiden, spelar ju ingenroll. fast synd om dem som går miste om renosten.. det är skandal. faktiskt.

men du visste nog att jag hade mina skäl. ett sätt och ge, ett sätt och ta.


hey boy

jag är sjuk. fyfan vad jag blev sjuk. från absolut ingentstans. det är någon som inte tycker om mig. gud kanske. eller andra människor. och andra människor. rykten imh. någon som kanske ber till gud att jag ska bli sjuk? det här ska han få fan för.
igår var bra, trots sjukdom. igår var bra på flera sätt. och flera tidpunkter. jag tycker om alla min vänner. skapligt mycket. idag mår jag bra. dock mindre bra. är visst "tvungen" att åka till lindö. för att kolla på fotboll. det är någon som vill att jag ska bli mer sjuk. ska visst till staden först. min huvudvärk lär inte gå över. synd. måste ut och gå med hunden. järnspikar vad det regnar. tur att hunden inte gillar regn. någon iallafall som inte vill att jag ska bli mer sjuk.

här lever du, här lever jag

har tagit min dagliga runda och läst aftonbladet. startsidor = stort+
ikväll har varit en bra kväll, mycket bra tillochmed. har hängt som man numera gör, men de fina tösarna Hanna och Lovisa. man kan ju inte annat än att bara le efter en sådan här kväll!
jag är trött, väldigt trött också. funderar på att bädda ner mig och lyssna på någon bra film. för har ni tänkt på, att somna till en film - det är ett utav det skönaste som finns. helt galet skönt faktiskt! skulle kunna ägna hela livet åt det, somna till film.. det vore något. karriär kanske?
många födelsedagar äre framöver. förutom min. lika bra att vänta lite till med den!
godnatt
min moffa <3


du förstår inte,

fullt upp. hela tiden.
jag och grannen har precis dragit slutsatsen - hej inget liv nästa vecka. alldeles för mycket skolarbeten som ska vara klart. kill me!
idag är det fredag, som jag hoppas att alla har förstått vi det här laget. super skönt! hur fort har inte veckan gått? fort. ikväll ska jag träffa de bästa flickorna, eller ska jag börja som alla jobbiga fjortisar systrar/bröder? nejtack! jag håller mig utanför fjortisvärlden.
ska baka cheesecake i helgen, hur gott? gott. ska bjuda med.
och bada, lite för kallt? lite för kallt. tror jag. måste värmas.

john då..

jag <3 DNA-molekyler, cellmembran, ribosomer, virus och allt fan vad det är!

jag ångrar det inte

spelar harpan..
fan vad jag är dålig på det. MEN sedan vann jag 2ggr (dock med bara en färg..) så då blev jag lite gladare. min anna skott gjorde mig beroende, LIVSFARLIGT!! lyssnar på pinsamma låtar gör vi också :$
vart tog pluggandet vägen?


ungdomslanga mit hit och dit

fortfarande ont, i kropp och själ. nej. öra och mun mer!
jag gillar inte rapport någonstans. men vad gör det? jag har farrow är iallafall och äntligen klar med den nu. känns för jävla bra! snart kommer jag få ett liv igen. näre är sommarlov?
ska smsa hanna, måste smsa hanna! fniss fniss :$

har sex som män

jag är gladgladglad!
måndag och så glad igen. tror nog att jag ska börja gilla det! mycket har hunnits med idag! har under korta och snabba 20minuter fått mig många trevliga skratt. man ska aldrig sluta sig förvånas har jag lärt mig och blev alldeles nyss påmind igen.
har haft ett långt och bra samtal med min bror efter det att jag kom hem. det känns bra! nu är allt som vanligt och på banan igen.
borde verkligen sova, och smsa lite. Puss

du sa du behövde tid, du hade tid

jag har ont i min mun!
vill mest bara sjunga idag. så det gör jag istället. eller någonannan får sjunga åt mig istället. timo eller kanske lasse. eller kent eller varför inte bara piano spel så jag kan gråta lite.


ont och ont, det är det enda det gör

kors i taket vad jag har sovit inatt.
kanske inte kors itaket eftersom det jag är bäst på är just att sova. men känner på mig att detta kommer bli en bra söndag, så bra som en söndag kan bli. vaknade och kände mig för en gångs skull motiverad till att plugga och det får jag ett plus i kanten för. ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite och sedan äta pannkakor för att sedan bege mig ner mot "staden" och träffa fina flickor!
snart är uret 2 och då ska jag tänkta på jennifer. och jag behöver prata med skott om gårdagen. och så kommer grannen hem så henne ska jag krama ordentligt på.
det är mumintrollen på barnkanalen.


då jag mår som bäst

jag bara försvinner och försvinner!
och så var det lördag, redan. torsdagen var mycket bra då jag träffade madelene, tjejen är saknad och guldvärd. fredagen körde vi istället på fest med härligt folk osv. och idag blev det andra puckar! brallan och jag gav slotts hennes födelsedagspresent, och som vi har knåpat med den. blev att åka till ekenäs slott och rida islandshäst i detta underbara väder. hur lycklig var jag inte då? perfekt. saknar detta häst liv.
och nu är jag heeeelt slut och sjuk.
varför inte det också, som jag brukar säga. imorgon ska jag träffa fina flickor hoppas jag! med en glass kanske?


tidig torsdag

igår var bra, och fint! puss och kram på alla.
nu äre alla vi barn i bullerbyn på tv. då är jag lycklig, och glad!! jag älskar bullerbyn.
ska till farmor och farfar och äta smörgåstårta nu. min kära farmor fyller år idag! smörgåstårta älskar jag också! för himla gott. allt gott!

jag vill bli kär i dig!


jag är kräsen

sår och sår, det är det enda jag får på händerna.
tisdag och tisdag. det kändes mest pest och pina att slänga mig på cykeln denna morgon, men dagen resulterade i att det blev en rätt bra dag tillslut och iallafall. imorgon åker min bästa vän till gotland, hon kommer få det bra. (även om jag kommer sakna henne extra mycket nu när vi inte kommer ses på länge igen). annars är vi ju andra lediga och så, jag kommer få några redigt bra dagar må jag lova. det är en sak som är klar!
vafan, blev inget vettigt utav det här. kom annat i vägen


:$

skojar du med mig nu eller?
ha ha ha ha ha, herreguuuuuuuud!

kramamig

mönstra till ett krig sjunger kent. mönstra till ett liv sjunger jag.
och så var jag hemma ingen!
både på gott och ont som det alltid är när man är borta och sedan kommer hem igen. är läskigt att jag trivs galet mycket uppåt i vårat landet. jag och sebban funderar på att flytta upp. fast det får jag inte för min mor. kanske lika bra det!
känns mindre bra att gå till skolan imorgon. men ska träffa hanna efter skulan och sedan åka till min far. så det kommer bli en bra tisdag trots allt.
hade hoppats på ett gladare inlägg. ändrade planer. ogillar starkt när det är såhär. jag kommer igen en annan dag.

maximus

det här kan jag leva på länge!
jonas sitter och spelar munspel för mig. hur vackert är inte det? vill bara gråta.
och nyss började gladiator på tv. kan inte bli en bättre kväll!

jag kan få dig när du vill

att benen somnar är ju så jävla onödigt! förstår inte meningen.
hade tänkt att studera idag eftersom det var en studiedag, fast desto mer det gick utav dagen kände jag som såhär "nej, en ledig dag är ju faktiskt skönare" så det tog jag istället. åkte istället väldigt mycket bil, och spanade in en tjej på citycross! schnygg är hon ;) köpte även skor till min syster också. 8år och rosa converse? jotack.
min tanke var nu att kolla ifall det gick någon wallander film men i samma stund som jag skriver detta så inser jag att det bara är torsdag. synd om mig! får istället sätta på en bra film och inte drömma lika konstiga drömmar som inatt.. måste packa också. det hade jag helt glömt bort! fan. fick erbjudande att köra hela vägen till östersund imorgon. men antar nog inte hela utmaningen. känns som om det räcker med max 2h av dessa 12.  
nationella i engB imorgonbitti med, vart kommer detta sluta?
avslutar härmed detta med ett hejdå och på återseende. eller wiedersehen som man säger på tyska.


bolibompa-linjen

får ju andningsbesvär inomhus. mormor är i farten!
har hört att det är fint väder ute, ska gå och lägga mig i solen istället.
mycket givande dag.

jag <3 mina vänner

jag gillar albin, för han har körtkort. (kom och hämta mig imorse + tog en roadtrip senare)
jag gillar torsdag, för det är studiedag.
jag gillar viken, för det är trevligt.
jag gillar jennifer, för hon är för bra!
jag gillar kecke, för han har fina tänder.
osv..








"allt är rött"

cad-teknik vare ja. skott hotade mig att göra klart min ritning. funderar på att inte göra det, mest för att vara 13år. jag <3 cad YEAH!
sen ska jag äta renost, JAG ÄLSKAR RENOST! ska hänga med min fina vän jejje. vi skulle visst till las vikas också, vara några rediga hejjare osv. känner att kvällen kommer bli mycket bra!
imorgon är det studiedag. hur lycklig är jag?!


fan försvinn

en elegi för alla vägar som vi inte vandrat än. för en tid som bara går och aldrig kommer igen.

äre fest?

länge sedan jag var såhär glad en måndag. en måndag.
vaknade och kände "neeeej, sover hela dagen va?" men fyskam, jag gav mig upp och var hela dagen i skolan. bra gjort! fick höra av kecke "så himla glad du är idag, aldrig varit så glad förut" då blev jag glad och svarade "vad kul, för det är jag inte" fast sen förblev jag glad.
imorgon hoppas jag också kunna komma med en oerhört mer glad nyhet. återstår att se!
på tisdag ska jag träffa min kära vän amanda och förhoppningsvis min andra kära vän madelene. känns mycket bra!
idag fyller min bästa vän, vid namn Anna Skotte år. hela 18 år också! av mig och ballen fick hon ett svärd. hon har inte en aning om vad som kommer vänta henne ;) firar det med att lyssna på hennes absoluta favorit låt - riverside.


jag hatar dig som nykter och älskar dig som full

idag träffade jag hanna. det blev årets första glass på konfekthörnan och en sväng på marknaden. hon är allt en redig glädjespridare :)
sedan ballen, även hon lika så, och vi fixade klart det sista till slott's b-day.
mitt enda mål för kvällen var: att fixa naglarna. får se ifall jag lyckas.
vill krama min granne!!


det var lite sthlm!

det var lite sthlm!

det var lite sthlm!

det var lite sthlm!

det var lite sthlm!

det var lite sthlm!

och det var valborg. jag får representera hela kvällen, mest för att jag var en jävel med grillen.


nästan perfekt?

hur mycket betydde du för mig? vad var du för mig?

ujujuj..

riktigt bra kväll igår!
imorse vaknade jag hemma hos anna, och trodde att det stenhårt att det var söndag.
ibland så..
tänker visa mina närmaste dagar i bilden, fast lite senare. ska sova lite till.


RSS 2.0