Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtar efter något som man rädda mig - ALKOHOL!

Har några minuter till övers innan jag ska bege mig mot vätterstranden där dônkbrännboll ska spelas och andra saker ska utföras. Att jag inte var så bra på att dricka dônk var ju något jag fick höra MEN idag ska jag nog visa dem! Att en veckas inspark snart är förbi känns V E R K L I G E N i kroppen och jag vet inte riktigt hur jag ska orka med en vecka till, men vad gör det. På lördag är det tjejmilen också.. kommer aldrig orka springa på den tid som är tänkt eftersom jag inte har en enda minut över att träna med tanke på eftersom vi inte ens hinner äta om dagarna (och de få sömn timmarna ska vi inte ens prata om). Men jag ska inte klaga över det: 1. eftersom det har varit en sjukt skojig och bra vecka 2. numera har vi bara spy-torsdagar som vi klagar på.

Att jag går i en klass med 85 personer varav endast cirkus 15 är tjejer syns framförallt på mina byxor där ord som kåt syns. Eller "fuck me i'm famous". Bra grabbar!

Dags för dônk osvosv, puss





HÄÄÄÄÄR ÄR BHV!!

Nu har det verkligen börjat, nu är det bara att tuta och köra!
Fullt ös hela dagarna, fullspeckat schema, alkoholalkoholalkohol - inspark. Imorgon är det dags för overallcermoni och sedan bara kör vi vidare. Jag hör av mig om två veckor, när insparken är över och allt måste ställas om till vanlig ordning även om det är en ny ordning.
Avslutar med att säga att det går inte att göra annat än att bara älska detta.


Vänta på mig i Genova!

Efter en hel dags bilkörande, byggade, städning, plockande osv osv börjar min lägenhet äntligen se ut som en lägenhet. WOHO!
Det var nog mest det som jag ville anteckna. Nu ska jag sova så jag orkar med en hel dag imorgon också, innan det är dags att åka till norrpan för kräftis hos Kvirren.
P.s jag har sjukt spännande grannar..


Utgångspunkten som blev en återvändsgränd.

Dagar som denna bara älskar jag att det endast är fem dagar kvar tills jag flyr från staden, flyr från det här. Till något större, nytt och speciellt. Till något helt annat. Till något då jag inte är här, inte tillgänglig och inte i närheten. Dagar som denna är det så lätt att känna sig ensam och sakna. Så lätt att falla tillbaka. Jag längtar till att få börja om. Att en viss pojke om cirkus 13h tar sitt pick och pack och flyger till Luleå känns bara.. inte bra helt enkelt. Kommer sakna honom förjävla mycket.  

Slut på känslor och slut på nedstämdhet.
Att jag hade två riktigt skojiga och bra dagar i småland med två riktigt bra tjejer var bara jävligt bra! Det var längesedan jag hade det så bra. Tack för det!
Nu ska jag ta på mig något vettigt och knalla över till Grannen för att fira Cornelia och träffa andra ansikten som det var länge sedan jag såg. Bra avslut på denna vecka!


Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Hemförsäkring. El avtal. All-risk försäkring. Bredband. TV. Check, check, check. Fan vad man ska känna sig vuxen. Möbler hit och möbler dit. Planering. 12 dagar kvar tills jag flyr från stan!
Ju närmare jag kommer denna dag desto mer nervös blir jag och desto närmare jag kommer denna dag börjar jag tvivla på att detta verkligen är rätt. Men det är ju så jag fungerar. Jag är expert på att dra mig ur, på alla vis.
Annars har denna vecka och framförallt helg varit mycket bra. Precis som den förra tillbringade jag den med många av dem som betyder mest för mig. Fucking underbart även om jag igår blev liiiite för glad i hatten. Man ska inte utmana mig att göra saker när jag har alkohol i kroppen med andra ord!
Avslutar denna vecka på hög nivå genom att mysa till det ordentligt med min bror.
Puss och kram


RSS 2.0