hej hejdå världen

jag vill spola fram mitt liv några månader. snälla någon! det är min enda önskan.

hejdå

hade tänkt att vara ett annat upplägg på detta inlägg. men ändrade planer!
min liv är vänt upp och ner.
kommer inte synas här på länge.
hejdå världen!


ingen nära skjuter hare

nu mår jag såhär konstigt igen så jag tror att jag börjar bli helt skev i huvudet.
typ psykiskstörd.
vart jag än sitter, hur jag än sitter och vad jag än sitter på så lutar allting!!
det är jätte obehagligt.. hej lutande världen. eller ska jag sjunga lutande tornet i pisa istället?
jag är spritt språngande galen! höll på att skriva naken men den så fel det hade varit.
väntar på att min granne ska höra av sig så vi kan gå och handla glass för vi ska inviga våran. men huvudmålet för handlingen är inför imorgon då det vankas nationellaprov i matematik c i 4h! YES

ska kolla på ponnyakuten, missade ju det igår <3<3<3<3<3<3<3


ge dig, jag vinner

2010 kommer vara det året då jag hittar mig själv, på riktigt.
2010 kommer vara det året då jag slutar vara alla till lags.
2010 kommer vara det året allt blir bra tillslut trots allt.
nu tänker ni det där kan hon ju inte säga redan, men jo faktiskt det kan jag. jag litar på magkänslan!

idag har jag och min bästa vän haft en riktig sport OCH lost dag. så fint!
det bjöds på innebandy och en sväng fotboll. och massa mys i en säng med ett varmt täcke till en underbar serie.
jag älskar dig, glöm inte det :)

2010 kommer vara det året jag blir 18!


lördagkväll

sitter och får hultsfreds-känsla med fina drinkar!
min far sade nyss till mig "du dricker för dåligt" jahopp sade jag och fick en drink.
sitter och funderar på vart denna hemma kväll ska ta vägen?
imorgon ska jag gå och sola känner jag, känner att det var länge sedan! härligt :)
nejva, allt för mig! PUssSsssS


man kan kalla honom snygg

har på senare tid kommit underfund med hur galet snygg bingo rimer är.
helt sinnes faktiskt!


vårdagsjämning

fredag blev den här veckan också ja. men har konstant hela dagen gått och trott att det är tisdag, har absolut 0% fredags känsla! men inte klagar jag för det, jag gillar ju fredag.
den här helgen ska jag köra en riktig-hemma-helg, det är sådant som behövs ibland. bara vara hemma, ligga och läsa och allt sådant skönt! kollade på så ska det låta förut, då sa min bror att det var pensionär-varning på mig tack sa jag då och började fundera på mitt liv. hittade ju faktiskt ett grått hårstrå på mig herromdagen men min mor skulle envisas med att säga att det bara var galet ljust. vad väntar mig här next? klimateriet och allt.. inte ens 18 fyllda!
sitter nu och äter bilar, sura bilar tillochmed till råga på allt. kände att det kunde passa mig lite idag! har under den senaste tiden gått och irriterat mig på en viss person som gillar alla och då vill jag understryka alla fb statusar, helt utan anledning och lite allt sådär. vill fråga dig, varför?!
vill också passa på att säga förlåt till en tös, förlåt! förlåt för att jag en gång svek och förstörde något som var så oerhört bättre än det jag valde.

varför har jag blivit så jobbigt ärlig på sista tiden? säg det..


yes, pannkakor

varför känner jag ett sådant stort hat mot filosofi uppgiften?
kan härmed komma ut med att jag hatar filosofi för er som hade missat. jag gillar ju att hitta på så varför passade inte denna kurs mig? men idag tänkte jag, kanske lika bra att stryka en rest från min att-göra-lista och kanske hinna med att få ett betyg eftersom kursen är avslutad för några veckor sedan.. men betyg är ju överskattat! har också som mål att göra klart den innan jag går och lägger mig ikväll så det kommer antingen sluta med att jag sitter uppe hela natten eller att jag helt enkelt får IG. men skam för den som ger sig! jag vill du inte ha ett IG på mitt papir, även om man får ha några..

idag känner jag mig oerhört söt och stark!

blåsning

jag vaknade nyss med humöret: jag irriterar mig på allt och alla!
1. kf eller om jag ska skriva ut det i klartext, katt-fan som han heter står här brevid mig och buffar på armen. hur irriterade är inte detta? vad vill han mig?! inte inte vill man klappa honom häller för han fäller hår som en påse nötter. så jag sa "stick iväg" och han gick och lade sig på min kudde. men tack då, du vill gärna att jag ska få allergichock inatt?! 
2. människor som lägger ut "dagens klädsel" eller "ska-jag-köpa-detta-plagg? vad-tycks?" bilder på fb eller bdb (jag<3bdb!!) förhelvete människor har ni inte egen jävla vilja eller? är ni så uppe i varv i detta grupptycks tänkade så ni vill ha en hope kommentarer från alla möjliga personligheter för att veta om ni blir godkända om ni bär detta plagg? jag blir så förbannat trött på er ska jag passa på att säga här och nu. ha på dig vad du själv vill någon jävla gång.
3. alla jobbiga som ska adda en på msn. känner jag dig?! nej dåså *block* kuljul!
ber om ursäkt för alla svordommar men genom dem kan man uttrycka den rätta känslan lättare. sätter härmed punkt för detta!


jag känner enbart hat

igår var det måndag.
dagen tillbringade jag hemma hos jonas, det var dags att förstå lite matematik C. han hade någon super bok som jag skulle läsa så skulle jag fatta allt sedan fast det hjälpte tydligen inte på mig! för likförbannat så förstår jag mig inte på något, även om jag egentligen förstår. vet inte riktigt hur det där går ihop.. Jonas påökade också min rädsla för att åka hiss, tack då! hädanefter tar jag alltid trapporna.
(och nu bara därför kom jag att tänka på när jag och min bästa vän gick upp för alla trappor istället för att åka hiss där vi var på riksdagen och "talades vid" med klassen)
och tillråga på allt så missar jag självklart bussen hem, kan bara vara Jonas fel. och långsint, men kanske envis i detta läge, som jag är (dock ingen egenskap jag är stolt över) så vägrade jag gå tillbaka eller vänta på nästa buss som gick 1h senare utan jag började gå hem! kände när jag gick där "kan inte återuppleva gamla minnen ensam utan måste ha min trogna vandrarvän vid sidan" så jag ringde henne. arg var jag men en fyjädrar promenad fick jag mig.
idag är det tisdag.
har inte så mycket att säga om dagen. somnade förut och vaknade nyss. tur att jag vaknade..
imorgon är det onsdag.
och då har jag studiedag. fäth!

ojskibojski vad långt det blev.

ännu en söndag

yeeäääs nu äre ponnyakuten!
idag har jag bara njutit av livet och varit på strålande humör. suttit hela dagen i solen och läst en bra bok! de kan inte annat än sitta rätt.
känner att, nej jag har inget mer att säga.
ler bara :)

fortsätter skratta

har tillbringar en fin del av dagen i solen, med en bok! härligt :)
jag är på topp!!!
jag tycker lite synd om en tös. en tös som tror att allt är så bra men som egentligen inte har en aning om vad som har hänt. jag slänger en tanke på dig, även om du inte vet om det, för jag tycker faktiskt synd om dig!
imorse fick jag även reda på en jobbig och sorglig sak.
jag hoppas bara på det bästa, det här kan inte hända. jag ber för dig!
min bror och jag är ensamna hemma i helgen, så vi ska festa till det rejält. bara de två av oss.


jag skrattar mig igenom v.10

alltså jag älskar verkligen när människor tror på saker, som egentligen är så jävla fel! sånt får mig att le, och jag kallar det för skade-leende. jag skade-ler mycket just nu, bara för att det känns så jävla bra.
i veckan har jag tagit mitt livs beslut, väljer att kalla det livs-beslut för det är ungefär så det är! och det känns också förbannat skönt (jag ler åt det också) för nu jävlar kan jag börja leva igen :) känner inte riktigt igen mig själv, men det när nog bara positivt för jag känner att nu tar verkligen allt en ny vändning. fan vad underbart! det är nog exakt det här jag har behövt.
det var kent i onsdags, och vad finns det att säga mer än: magiskt, som vanligt.
och även på kent så var denna blonda kille som ALLTID är på samma ställe som mig och/eller slott. vill bara ställa en fråga till dig, vem är du?!
har träffat fina vänner i veckan, vill bara pussa er för att ni är så galet bra! och min familj, speciellt min bror :)
OCH NU TILL EN STOR UPPLEVELSE: igår, fredag den 12/3, cyklade jag och grannen för första gången 2010! det var sjuuuuuuuuukt underbart. att man kan bli så glad av att cykla C : det var också igår exakt 3 månader sedan den första snön föll över våran stad/by/håla/samhälle.

ska ut i solen, jag återkommer :D


sådär bara

åt precis köttbullar.
och nääää, köttbullar är inte min grej alltså.. nästan oätbart! men då har jag inte ätit hannas farmos köttbullar, eller hur vad det det var?
jag behöver duscha, mest just nu bråkar varmvattnet med mig. så det blir att förtillfället jobba istället och tjäna fina pengar!
i helgen ska jag och min bästa vän slott ha krismöte! nu ska planer smidas..

jag har en vän

vet inte hur många timmar jag sov igårkväll, och inatt och denna morgon.
kan sammafatta min dag med tre ord: bil och sömn.
tur att jag inte kombinerade dessa två på en gång bara.
trodde imorse att jag höll på att friskna till, men det där hade jag fått om bakfoten!
satan i gatan tänkte jag som kunde ha fått avsluta denna söndag på ett bra sätt med en snygg människa.. fast å andra sidan finns det ju fler söndagar!
imorgonbitti ska jag ha min första cad-teknik lektion, hoppas att det ger mig mer än vad filosofin gav mig. man jag ju alltid hoppas. sedan bär det av till lkpg, hoppas att det också ger mig mycket. finns iallafall mycket fint att titta på där :)
ska sova.

snor-lördag med ack så fin snor-lördag

inatt hade jag sjukaste drömmen på länge osv. helt sinnes!
vaknade med super förkylningen, halsont och en jävla huvudvärk. trevligt trevligt. godmorgon på er också!
skulle mest vilja säga "välkommen åter"..
åkte ändå in till staden med min bästa vän grannen, i detta underbart fina väder, där vi bland annat kollade på en dansshow. helt magiskt, faktiskt! vi satt och bara log, härligt fint!
sedan fick vi oss en rejäl spring-tur till bussen, den log vi dock lite mindre åt men vi klagade inte för det för hann med bussen gjorde vi (varför får vi ALLTID springa till bussen? förstår inte..)
har haft vårkänslor 2 dagar i rad.
men snön ligger kvar, men det gör mig absolut iiiingenting. jag gillar ju snö!

ska gå och snyta mig, och längta till studenten!

schluuuuta

historia prov. yey!
kan väl sammanfatta allt såhär va: har aldrig gått så tidigt ifrån ett prov. nummer 2 som ut ur klassrummet..
vad betyder då detta? hej dåligt resultat.
markus, andreas och martin sitter och sjunger brevid nu! fint
är hungrig

puss

herreeguuuuuud vad jag är seg och trött!
lyssnar på långsam musik och ska väl sakta men säkert ta tag i historia böckerna, men är helt uppjagad med alla biologi ord.. får se vart detta slutar! känns även sådär lagom lockande att lägga sig i sängen och bara dö-titta på en film, men det får jag göra någon annan gång i mitt liv.
fick sms av min chef förut då hon frågade vilka veckor jag vill jobba i sommar..
sommar? kände jag då. ska det bli sommar också mitt i allt! jag är ju inte tjejen som planerar sådär långt fram, så det kommer sluta med att jag jobbar hela sommaren. fast jag gillar ju pengar och min chef är snäll och bor långt upp i detta avlånga land, så så lätt får hon inte tag i mig.
om ett x antal dagar och på pricken timmar är jag lycklig och bara njuter. x = 6

fick nyss reda på att jag blir lämnad själv åt mitt öde en vecka i april!
tack då.

yeeeey

torsdag morgon.
har precis avslutat filosofin så idag är jag glad! vill gärna skriva det över allt så alla förstår min glädje, för den kan vara sådär svår på avstånd.
igår tog jag med mig lite böcer och jag till min bästa vän, det var gudars mysigt.
ska bjuda in där numera minst en dag i veckan, för "gudars i min lilla låda" som hon själv vill uttrycka det, vad vi pluggade. för det mesta.
nu sitter albin och spelar gitarr för mig. fint :)
allt för mig

jahopp..

sitter och målar naglarna. grå blir färgen! nyinhandlat idag. tackar också isabella och emma för all sällskap och tid de spenderade på mig (väljer att säga spendera eftersom jag tog deras tid och var bara pratglad och allt på samma gång). har galet fäth hår känner jag, måste duscha. för det vill ni alla hemskt gärna veta, i know!
plugga ska jag göra minsann (jag lovar cornelia). biologi äre som ska få komma in i mitt huvud! välkommen. imorgon ska jag sova hos anna har jag tänkt mig, hoppas jag blir inbjuden! :)

det finns en sak i mitt liv som jag absolut inte kan prata med någon om.
varför vet jag egentligen inte, eller jo fast ändå inte men det får förbli så.
därför finns denna blogg till ibland, för saker som ingen förstår och som ingen får höra.

exakt så känner jag mig

känslan från igår, är ganska så mycket tvärtom idag!
idag har jag varit arg och aggresiv. som jag på senare tid har varit väldigt mycket fick jag höra. så jag sa förlåt till dem, hoppas att det hjälpte! (säger det igen. förlåt cornelia. förlåt paula. förlåt whilma. ingen annan får ett förlåt) men kommer nog fortsätta vara aggresiv. gillar nog det någonstans
somsagt, jag är sur!
har på senare dagar, okej veckor, gått och kommit efter i skolan. hej 9 st försenade inlämningar!
jag är trött på skolan, sjukt jävla trött. vet inte vad denna trötthet kommer ifrån?
den bara damp ner sådär en vacker vardag!
3 prov väntar mig denna vecka och fler inlämningar. matte c nationella v.12 också.
kanske borde börja ta tag i något.
ta tag i mig någon?

har också festat bort alla 3 svenska böcker. fäth bra therese!
bröööööl

   

 


RSS 2.0