Och jag inser nu, att 2011 var ett riktigt bra år!

Dagen börjar tidigt och lär aldrig sluta. Det är mycket som ska hinnas med den sista dagen på året, 2011. Först ska jag börja med att reda ut allting så att jag börjar 2012 helt bekymmer fritt och bara jävligt bra. Det går bra nu!


På pricken ett år sedan - Åre

Romme med dem bästa


Valborg

Oj vad vi sprang - Vårruset





Turkiet


Mösspåtagningen


Balen




Studentdagen



Semester i huvudstaden

Insparken


Stadium Winter Jam





Juldagen

och så vidare, och så vidare. Gott nytt år!


Kom och andas luften som jag andas!

Hade glömt hur underbart skönt det är att i tre dagar inte göra att förbenade dugg, för jävlar i havet vad jag enbart har slappat runt de senaste dagarna! Är ute och kissar hunden, har beslutångest om man ska kolla på di verse skidor som varit eller en astrid lindgren film som gått de senaste dagarna. Kissat hunden igen och sedan kolla på en annan film som familjen införskaffat.
Men imorgon är det fredag och sedan nyårsafton. Att jag äntligen har bestämt vad jag ska göra var ju på tiden och det kunde inte bli annat än bra när jag ska inleda den med de fina Hanna och Johanna för att sedan glida vidare till lindö där vi alltid har det roligt. Underbar avslutning på 2011 och perfekt början på 2012 med andra ord.
Annars då. Annars så längtar jag bara mer och mer efter vecka tre: snö, skidor, fina människor osv osv. Åh vad jag kommer må bra. Om Jonas också lyckas hamna i val thorens och arbeta så kan det ju inte bli mer perfekt. Rätt tid och rätt plats. Annars fick jag mig ett gott skratt när Simon ringde imorse och sa att han missade tandläkaren och han började bli som mig, vilket inte var bra!!! Men det kan jag ta, jag vet att ha tycker om mig iallafall.
Oj vilket glädjesprudande inlägg detta blev. Ovärt också, men vad gör det om hundra år.
God fortsättning gott folk. Kyss på


Ge mig mer.

We made it through storms, made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Trying to get back what you gave me
you don't need to save me, you broke my fears

So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

Like the moon causes the tide
Give me wings so I can fly
You'll already saved me
I need you to follow
Cause we made it all this way

We made it this far gotta hold on
It's a part of this road and we make it through
I open my eyes and it feels right
I just need to know I'm here with you, oh

So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart


Är vi verkligen säkra på det, att det värsta har varit i krig?

Det är onsdag och jag är äntligen hemma i goa sörping och jag är här för att stanna ett tag! Så underbart fint och så underbart skönt.
Det är mycket jag längtar till och ser fram emot. Jag längtar till vecka tre och alperna då jag vet att jag kommer må så ypperligt bra så fort jag får fötterna i pjäxorna och ser mängder med snö. Jag längtar till vecka fem och dem svenska fjällen med familjen. Jag längtar till sommaren då kent släpper nytt album och jag ska äntligen få gå på konsert igen. Jag längtar till sommaren när man bara kan glida runt i poolen och snacka skit med mina vännerna. Jag längtar tills vår sommarstuga är färdigbyggd så jag har ytterligare en plats att fly till. Egentligen är mitt liv inte så pjåkigt, jag ska bara lära mig att acceptera vardagen.
Och idag är det en bra dag. Jag är i sörping, det är snö, jag klarade matematisk analys och allt går inte längre emot mig. Firar detta med att åka in till norrköping för att träffa Jonas, för det var minsann inte igår. Äntligen.


Mitt hjärta är ditt att förstöra.

Vad finns det mer att säga just nu än att jag gör inget annat än att längta hem och funderar på vafan jag gör här nere och varför i helvetet jag pluggar det här. Ungefär så.
Men på torsdag är det tenta, på lördag är det tenta och på tisdag är det tenta. Så vad gör jag om dagarna mer än att försöka ägna tankarna åt samhällsplanering, matematisk analys och linjär algebra? Inte mycket. Vad gör det om tusen är när allt är som det är?
Det lilla jag kan glädja mig åt är att Jonas kommer hem till Sweeeeden på fredag. Äntligen!
Nu ska jag sluta. Jag lägger ner.


RSS 2.0