winterbells

nu fan ska jag ha höstlov. på återseende livet och bloggen.

0 förluster 1 vinst

fredag, äntligen. denna dag behöver jag så mycket.
klockan 11 är det mössprovning. nu kommer tiden ifatt igen, och denna gång går det också fort.
julmusik slash pojkbands musik. fina pojkar är det! jag gillar dem.
studentkryssning. finfint! fullfullt!


somliga ljus brinner aldrig ut

i tisdags var vi i kyrkan. i flera h. det var fint och skönt. jag gillar kyrkan. och nu låtar jag inte som mig så bäst att sluta prata om kyrkan även om jag tycker om den. jag har haft flera konstiga drömmar 4 nätter irad. vad betyder de? vad vill de mig?
mitt liv är bra. och nästa vecka är det lov och då kommer mitt liv bli ännu bättre. då ska jag klura och fundera och skapa en ordentlig ordning och ta tag i mig själv. det är på tiden. eller tiden och tiden, detta är bara tillfälligt och behövs bara en liten tid. därför är det fel att säga att det är på tiden.
på måndag är det redan november. den har tiden bara springer iväg om inte annat. tiden och tiden. springer. snabbt och runt. rullar.


i am here to stay

måndag. och skoldagen slutade med att jag skolkade sista lektionen som iochförsig nästan är frivillig fast samtidigt är den det sista den är. senare av dagen har jag frusit och stört mig ännu mer på människor. trevlig dag men dessa dagar måste också få ta plats i vardagen.
ska nog trots allt beställa hem några fina boxar, så jag kan hämnas lite på jesper och jonathan. ha!
och så ska jag läsa på lite om aktier, men först så ska jag nog sälja några!
godnatt.
eller föresten, tacka morgan (och gudarna) för att han kom på vad mitt favorit spel heter. tack som fan!!
och en sista grej - idag kom min bästa vän hem. fyfan vilken tur för henne.

blir så jävla trött på att datorn inte vill lägga upp bilderna. kuljul

är trött. sjukt jävla trött i hela huvudet.
ska gå och lägga mig några timmar sedan bestämma mig för var/vad kvällen blir av.
skulle behöva en kram eller två.

jag väntar på något stort, det har jag alltid gjort.

puss på hanna. världens finaste hanna!

"oh han var söt!"

idag skulle vi vara i linköping hela dagen. på universitet för att vara exakt och i c-huset för att vara ännu mer exakt. jag ställde ingen klocka igår kväll ihopp om att missa dagen genom att försova mig men nejdå, uppe med tuppen var det som gällde endå. borde kanske sluta ställa klockan helt och hållet?
aqua och backstreetboys spelades i bilen och alla framhävde sin stämma. fina tjejor!
ska ta med mig en film och lite böcker och åka in och pussa på min pojkvän. det blir som pricket över i som man brukar säga!!!!

jag sa att jag har fina vänner va?





och ingenting kan stoppa mig när det blåser en vind i hjärtan som brinner. när kärlek vinner.

sitter och skänker några tankar på mitt liv, mina vänner och mig själv.
att känna att jag på en del plan i mitt liv har ändrat mig så otroligt mycket och fått mer förståelse och "bredare vyer" kan kännas så fantastiskt och jag vet att jag har blivit en bättre person. den som ligger i grund för denna förbättring hos mig är en underbar vän som jag lärde känna under mitt första gymnasieår. en vän som hade så många tankar och så många kloka ord. en vän, som idag är en bästa vän, som fick mig att verkligen förstå vem jag själv var. jag älskar dig och tack, tack för allt Anna Granström!

att min mor sa att det kanske kommer snö över våran del av sverige i veckan är något jag borde börja tänka på när jag efter varje utgång/fest slutar hemma hos min pojkvän utan jacka, vilket jag alltid får lida för dagen efter och lite där till. men jag älskar ju snö så vad gör det? 
idag flög en annan bästa vän till turkland och jag kommer sakna henne. och igår fick jag inbjudan av en annan bästa vän att fira hennes 18års dag. och så letar jag en överraskning till min älskade pojkvän, även om han kommer ogilla mig för överraskningen fast egentligen inte.
många ord ikväll, och mer finns det.


ta med din spargris!

mat. det är vad jag ska göra nu, äta mat. sedan ska jag duscha och sedan ta med mig mina fina vänner upp till en fin vän och börja köra igång kvällen. ikväll har vi lika bra som igår! perfekt. ses gott folk!

kasper och jesper och jonathan

idag känner jag att jag lever. och smääääärta i mina fötter. men det gör absolut ingenting, för allt detta är så värt gårdagen. det var en galet bra och sjukt kul kväll samt natt!  jag älskar alla som var där, men mest mina vänner + pojkvän.
ska slänga mig på the bike och möta tjejen och prata igenom natten. PUSS

allting, ja allting är nästan perfekt.

det är inte mycket i mitt liv som felar förtillfället. jag har helt underbara föräldrar samt extra föräldrar, jag har världens finaste syskon. jag har världens bästa farmor farfar morfar mormor moster morbror och kusiner! jag har jordens vackraste vänner, vänner som jag verkligen vet finns där - alltid. och världens absolut finaste pojkvän som jag bara faller mer och mer för för varje dag som går. just nu skulle jag vilja ha honom i min famn i hans stora säng och bara känna att han är där, för att se höra och veta att han mår dåligt är bland det jobbigaste som finns. att känna att man inte kan hjälpa fullt ut, jag hatar den känslan. nu skulle jag bara vilja ha honom i en liten ask.
men det jag skulle komma till är just detta, att det finaste med alla dessa personer är att jag verkligen vet att de bryr sig om mig, att de tycker om mig även om jag har en jävligt dålig dag och är skit jobbig. jag vet att de finns där för mig iallafall. ni gör så att det inte är mycket som felar i mitt liv.


vi kommer gå långt

helt galen torsdag! helt stressig torsdag med beslut och grejer och fixandet.
imorgon slår vi klackarna i taket och drar på en fet 18-års fest. eller ska man säga på tre feta 18-års fester? klurigt. imorgon behöver vi köpa mer muggar!! en sak är klar iallafall, jag ska nog aldrig mer fixa en sådan här fest igen, iallafall inte på ett bra tag. men men men, det kommer bli sjukt kul och sjukt bra.
godnatt!

he who does not weep, does not see

mitt humör var bra. men blev genast tvärtom på några få sekunder. av anledning - vet ej, kan det vara att jag har varit vaken sedan uret halv3 imorse/natt. bra fråga! idag har jag kört halkan och titt så bra jag klarade det där alltså. ibland får jag till det.. imorgon är det mängder med prylar som ska fixas till fredag, då vi kör på en förhoppningsvis mega stor och förhoppningsvis mega bra lokalfest. det blir en hård helg det här må jag säga! nu ska jag gå och lägga mig med körkortsboken i näven, vilket jag förövrigt somnade på igårkväll, och finslipa inför imorgon.
världens bästa mecke världens bästa granne och världens bästa mig själv om jag får säga så, och det får jag! puss.


jag vet att du vill, du vet att jag vill

he he he. idag är det bara "ingen kommentar".. skönt för mig att jag har en underbar pojkvän iallafall som har tagit hand om mig, ombytta roller ibland är bra.
igår var bra fin fint! jag har några sjukt underbara vänner som jag bara älskar och älskar. ska bjuda dem alla på något speciellt någongång, för att visa hur mycket de betyder för mig.
ska strax ta med mig min bästa vän ut på en långsam promenad för att prata igenom gårdagen.
och ännu en gång konstaterar jag att en mobil och mängder alkohol i n t e går ihop..


att vara kräsen är kanske att vänta på den rätta

idag har jag hela dagen gått runt och varit ledsen just för att jag trott att det har varit måndag. men titt så glad jag blev när det faktiskt är fredag. (även om jag skulle kunna vara gladare om min pojkvän kom hem!!) annars så är det någon okänd filur som spökar runt i min kropp och kallar sig själv för halsont. vad vill han mig och vad kommer han ifrån? har under kvällen myst runt i varma kläder och njutit av mina fina vänners sällskap. herreminjesus vad jag tycker om dem och imorgon ska vi ha kulkul och bli fullafulla. mecke hörde precis av sig och sa att han blev förföljd av en läskig person med gasmask... wtf?


every day i love you more and more

jag har värdens finaste familj. och världens finaste släkt. och världens finaste vänner. och världens finaste pojkvän. jag är 18 år och har allting jag kan önska mig!


det funkar inte så

18+. fyfan vad jag är cool. med mina glasögon också. cooltjej!
pussposspöss

jag är herre över mitt öde, befälhavare över min själ.

hemkommen från körkskolan. ett kyligt ställe det där det är vad det är det. jag hoppas att jag inom sinom tid aldrig behöver sätta min fot där igen. annars är jag idag 17 år. och imorgon är jag 18 år. det betyder alltså att idag är jag 17 år och 364 dagar, eller hur blir det nu? att fylla 18 år nog något som mina vänner längtar till mer än vad jag själv gör. självklart tycker jag att "paketet 18 år" är spännande och jag är nyfiken på det och det ska bli intressant att se efter hur mycket "paketet" tilltalar mig egentligen. det är med spänning jag fyller 18 år. trots att mina 18+ vänner ser fram emot det, så skulle jag klara mig en stund till i barnens värld. men detta är bara skriverier jag säger idag, för imorgon tar jag ett större kliv och då är det här glömt.
skriver som min bästa vän skrev för exakt två veckor sedan:
Somnar som sjutton och vaknar arton.
Blir något av det bästa jag gör.
Godnatt.


det är okej

idag är jag liten. snart är jag stor. har nu bakat supergodaste saken som jag ska bjuda mina nära och kära på på onsdag. ska nu slänga mig på bussen och få massa födelsedags pussar, i förskott!
puss.

kom tillbaka.

fredag. 1e oktober. höst. samt dess tillhörande väder. kollar på stallkompisar för att minnas gamla tider. sött. ska måla naglarna och kolla på förra söndagens ensam mamma söker. senare ska jag åka till farmor och farfar och krama lite på dem eftersom de fick för sig att flyga utomlands ikväll. lyx för dem. sedan ägnar jag hela min fredagskväll men lite fysikB och kemiB samt lite svenskaB. roligare än så blir det inte!
puss.


RSS 2.0