Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?

Jag mår ypperligt bra! Helgen har jag tillbringat med en stor procent av de människor som jag tycker mest om, så en ypperligt bra helg med andra ord. En perfekt blandning av fest och mys. På onsdag ska jag träffa Whilma och jag har en känsla av att det kommer vara mycket skvaller-prat denna dag. Det är på tiden!
Annars jobbar jag och förbereder mig inför flytten som äger rum om exakt 19 dagar, läser om norge och mår lika illa varenda gång men annars bara njuter av att allt är så bra, utan den minsta överdrift.
Efter dagens slit, vackra väder och det extremt jobbiga träningspasset lägger jag mig nu i sängen och kollar på skilda världar.
Kyss


Jag ser dig ringa men har inget val, för jag kan göra det som ingen gjort.

Lämna mig ifred. Låt mig vara. Jag vill ha inte ha något med dig att göra mer. Försvinn. Snälla släpp taget. Bara lämna mig ifred. Låt mig vara. Släpp taget. Låt mig få gå iväg. Dra åt helvete! Vad är det du inte förstår?
Att jag ännu en gång, återigen, får en natt med välbehövlig sömn förstörd börjar tära på mina krafter. Att jag ännu en gång, återigen, få ett x-antal samtal under samma kväll/natt med ord, meningar och konversationer som jag varken vill eller behöver höra. Varför kan du inte släppa taget och bara låta mig va? Jag vill inte det här mer, och har inte velat på ett tag, så släpp taget.
Skillnaden mellan nu och då var att då var det riktigt jobbigt. Det var så mycket känslor: kärlek, förståelse, saknad, närhet och att bry sig något otroligt. Känslan av att ta hand om och ordna upp någons liv.
Idag är känslan mest: frustration. Förbannad över att du vägrar släppa taget. Förbannad över att du öppnar munnen och talar. Förbannad över att du bara är och beter dig som du gör. Jag kan inte och jag vill inte längre hjälpa dig. Om du inte kan rädda dig själv, kan inte jag rädda dig.


Entertain my friends, they hate you!

Äntligen är jag en lägenhet rikare, min egna lägenhet i min egna stad. Vilket flyt.
Har de senaste två veckorna: letat boende, letat boende, harry potter nördat med Erik, jobbat, jobbat, letat boende och träffat andra människor jag tycker om! Kommer de senaste veckorna: jobba, jobba, umgås mer med människor jag tycker om och flytta möbler.
Borde starta en ny blogg, för en ny vardag. Samtidigt som denna har varit med länge nu. Om jag ens kommer ha tid att göra detta senare?

Ingenting är omöjligt, men detta är inte värt det. Det är inte värt det. Är det värt det?


Tekniska högskolan i Jönköping.

Torsdagen den 14 juni 2011. Drottning Viktorias födelsedag, världens finaste kusin Fannys födelsedag och min stora dag där verkligen allt ändras och framtiden tar en ny fart, på riktigt! Att jag inom 5 veckor bor i min egna lägenhet, i mitt egna hem med mina egna saker helt ensam, i Jönköping, är helt fucking sick! Egentligen känner jag mig inte redo för detta. Redo att flytta, redo att bo själv, redo att plugga, redo på att veta om detta är rätt, redo att bli något och redo att börja om från 0. Men man lever bara en gång och jag vet att gör jag inte detta nu, kommer jag aldrig göra det. Det är bara att hoppa upp på hästen som man farfar sa.
Firar detta genom att åka upp och tillbringa hela helgen i Stockholm med min bästa vän. Och som grädde på moset har en viss pojke hamnat inom Sveriges gränser igen, och jag ljuger om jag inte säger att det gör mig förbannat glad!
Det går bra nu, förbannat jävla bra.


What the fuck?

Igår blev jag utsatt för något märkligt. Väldigt märklig skulle jag faktiskt vilja kalla situationen. Vill även kalla mig utsatt eftersom jag inte kände mig riktigt varm i kläderna under dessa 2 minuter.
Jag satt i lugnan ro vid köksbordet och arbetade, väldigt intensivt, tills hemtelefonen ringde. Jag hämtar telefonen, kollar på nummret och känner att nej-detta-vill-jag-inte-vara-med-om-moment. Han där nere i underjorden är ute efter mig! Vad är då numret? Jo - 6666 (han lade till ytterligare en 6:a för att vilseleda mig). Inget riktnummer, inga ytterligare siffror utan enbart 6666. Why? Det hela slutade med att jag inte vågade svara utan lät det ringa, och han är en envis jävel för inte fan lade han på i andra änden. Vad betyder då detta? Är jag djävulens nya objekt/offer/medhjälpare och allt vad man kan vara? Satan..


And believe that dreams come true every day, because they do.

Basutbudet – Låna pengar
Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit

Tunng – The Pioneers
http://www.youtube.com/watch?v=Q5QnHOnNIvI&playnext=1&list=PL25BF8240DFDC6CCD 

"Vi ses om en vecka". Är det tillåtet att jag faktiskt saknar dig?

Det som definerar ett förhållande i slutändan är ett annat förhållande!

Underbar sommar. Underbart väder. Underbart sällskap.
Snart är det lunch så då ska jag ta pad'en och kolla på ett satc avsnitt samtidigt som jag ligger i solen. Och så ska jag äta potatis! I eftermiddag ska jag träffa Madelene för det var ett tag sedan. Igår kom Jonas förbi för en snabb pratstund. Bruna jävla kille. Kvällen avslutade jag i solen, med en glass och trevligt sällskap. Mysig onsdag med andra ord. Imorgon mina vänner är det däremot fredag och sedan är det lördag. Dessa två dagar kommer jag tillbringa med fint folk som jag tycker mycket om! Det var mest det jag ville säga. Puss


17/6 studentdagen


Att jag har jordens finaste familj, vänner och släkt råder det ingen tvekan om. Puss!


RSS 2.0