hemma

ja men efter ett antal timmar var man hemma (y)
dessa två veckor var helt underbara och bästa tills.. fredags natt! då blev det den värsta semestern någonsin!
vi skulle åka 10.50 på lördag morgon men de från apollo ringde kl 00.00 och sa att de var tekniska problem på planet som ännu inte hade lyft från arlanda. alltså var planet 12h försenat. skönt tänkte jag - nu kommer vi störta också.
sen efter det drog det igång - matförgiftning.. så för er som vill veta tänker jag aldrig mer sätta en räka i munnen. så det tillbringade jag natten och hela lördagen med - spy och tjuta!
väl hemma nu så mår jag bättre, jag älskar ju trots allt mina bästa vänner!
och vart fan är den här stan påväg? jag skämms ju förfan för hela svenska folket. HAHAHA VAFAN TROR NI ATT NI HÅLLER PÅ MED? fattar ni inte att ni skämmer ut er? stackars jävlar.. xD
nu ska jag sätta mig och plocka hud och garva! <3


och du kan skita ner dig, för jag vill iaf inte träffa dig!


skuggan

här sitter jag i skuggan medans de andra ligger i poolen. jag håller men undan från solen idag. helst vill jag ligga på rummet och kolla på film, men jag kämpar mig ut. här är det varmt som vanligt och fidde planerar sin födelsedag som är om.. 2 månader. jorå bäst att vara ute i tid! kristian har fått äran att vara poolkille och jag ska få gå runt och fråga ifall barnen vill ha glass. hon delar ut roller till oss alla må jag lova. skotte och ballen ni får nog också roller på kalaset om ni inte håller er undan, haha.
var iaf på apoteket förut och fick några tabletter, rena rama ultra medicinen. får väl hoppas att det blir bättre så jag slitter åka til läkarn (Y)
krille-man vill promt välta mamma på luftmadrassen elleh vare heter och asgarvar medans mamma skriker, vilken familj jag har.
nu kom det en sådan här as äcklig doft duns. ni som har varit här elleh i liknande länder fattar vad jag pratar.
men nu ska jag slänga min in i boken igen, 3:e boken på resa. Singel på nytt och det verkar faktiskt helt okej. jag har int så mycket annat att göra just nu mer än att längta hem!

solfrossa och allergisk

ja men klart att  jag ska ga och reagera mot allt nar vi anda ar pa semester (y)
jag ser ut som en svullen mullvad och till raga pa allt sa brande jag mig idag sa hej har kommer botox thessan xD
solfrossa har jag sa nagra ipren har sluknit ner i maggggen.
men jag ar glad for det, och hemlangtan har jag!
har sitter man och pratar med min basta van och for reda pa massa nytt. resa till stockholm pa tisdag med klassen, jassa hejhopp.
och boken laste jag ut forut, fagelinfluensa och tammefan vad den sog. inget jag rekomenderar alltsa!
nu ska jag ta mina sista krafter och ga upp och sova. haha
fan vad overdrivet, jag ser bara en aning och ganska mycket suddigt.
boken <3 och gud vad jag langter efter dig!

jävla pucko

mehn det är klart att jag har reagerat mot något så jag ser ut som en jävla mullvad (y) solbrillor på säger jag bara. förbanande allergi! och jag har lite hemlängtan ska jag nog erkänna och vill bara lägga mig ner och tjuta.
nu är inget bra känner jag. boken jag börjat läsa suger, jag ser ut som fan, jag längtar hem, det började precis att regna och jag bara saknar massa.

och thailändare är förjävla jobbiga. de bara skriker och drar tag i en och är helt jävla galna när man ska gå på stan och kolla runt lite. och jag som har vaknat på fel sida hade lust att bara gå och smälla till varenda jävel.
och jag som annars tycker det är jobbigt och bara typ pinsamt att pruta och ha sig men idag bara för att jag var så arg så var jag helt galen och pruta som tusan och bara var as bestämd. och jag fick det som jag ville (y)

ae inget mer för mig, jag är på dåligt humör och allt på en gång.

varmt

namen titt, jag har hittat fram ur mina gömmor igen :)
här är det en förjävla värme må jag lova, men nej jag ska inte klaga. sissodär 36 grader i skuggan. det är underbart att gå kletig och svettig konstans ( jag var ironisk för er som inte fattar ) men det är underbart iaf.
snart elleh nu börjar dessa två veckor lida mot sitt slut och jag är delad i från om jag tycker det är bra elleh dåligt.
jag vet ju vad som väntar mig och vad som inte väntar mig.. 
 just nu behöver jag mina bästa vänner mer än någonsin!
jag behöver sova, för det vet jag inte när jag gjorde en hel natt senast. så jag ska nog gå och lägga mig i skuggan igen och slumra till en timme. bäst att hålla sig till skuggan så jag inte bränner upp mig för det är inget som uppskattas.
sen hoppas jag på att alla andra kan göra sig klara så vi kan gå oss och få en bit mat i magen, för hungrig är jag. fast samtidigt inte.. klurigt det dära med delade känslor. vet inte riktigt hur man ska tolka dom ;)
och det är ingen som har vett att vara vaken och hålla mig sällskap, nej nej.
för jag börjar bli en aning trött på att prata med familjen och de på resturangerna x] men dem får väl funka ett tag till.
när man ändå är igång så kan jag passa på att ge er ett boktips. för läser mycket är något man har tid för på semestern.
diana gabaldon - främlingen. så nu längtar jag hem så kan jag börja med tvåan (y)

men nu ska jag nog ta tag i allt och smörja in mig, känner att det stramar lite.
och anna pussa hunden från mig så ska jag sätta mig och skriva ett mejl till dig :)

lite livstecken önskades

har inget vettigt att säga skulle bara visa lite livstecken så att säga, som jag vet att min bästa vän vill ha :)
jag vill inte komma hem och jag fryser inte!!
just nu håller vi till på Kamala Beach och på onsdag drar vi vidare till Phi Phi Island.
ae allt för mig, nu blire sängen!

Och skotte, pussa hunden från mig <3


hejdå.

det känns tomt, samtidigt som jag är sjukt glad och sjukt besviken.
att allt kan komma på en gång egentligen är konstigt. ( något som dock känns väldigt skönt är att jag och anna idag fick svar på våra spårvagns-frågor. väldigt betydelsefullt! )
jag sa hejdå till världens bästa balle förut och världens bästa skotte träffar jag in i allra sista imorgon. det var också sorgligt när vi lämnade hunden, kände att det nästan kom en tår där. min lille vovve <3
inatt ska jag göra mitt allra yttersta att vara vaken så mycket som möjligt.. sen får vi se vart det slutar. jag är ju inte direkt tjejen som kan hålla sig vaken om man formulerar sig så :)
och mitt sista ord blir nu att jag har ingen mobil med mig och är därför inte så tillgänglig men det skulle jag inte vara iaf eftersom den inte funkar.
det är allt för mig denna dag och vi får väl se när jag dyker upp härnäst. hej då sverige :)


kanske borde börja packa..

idag mår jag kanske bra, ganska bra kanske istället.
ballen och skotte är mina bästa vänner, jag klarar mig inte utan dom. sötaste ärom!
jag  har egentligen inget vettigt att säga här idag känner jag, är mest tom! MEHN jag sitter väl och jobbar på packlistan :) äre inte jag som drar snarre elleh, klart det är!
kanske säger några sista välvalda ord ikväll innan jag lämnar detta land.

PUSS!


onsdag kväll

skoldagen har varit okej, matten var tammefan kul och jag klarade mig igenom den precis som alla andra dagar för det har jag lärt mig att jag ska göra sannerligen.
bara så ni vet så är min mobil helt pajko så den hänger inte med till thailandet, så hittar ni mig så hittar ni väl mig här om ni ens hittar mig någonstans.
och gudars i fan vad jag garvade när jag på min väg till m ramlade, det var det roligaste på länge! synd att jag dock var själv att uppleva det xD
imorgon blire samhäll och fysik pro, yäääääs! struntar nog i tyskan.. ska till ruttan också!
och imorgon äre sista dagen i skolan och jag ska gå och le hela förbannade dagen, det ska jag tammefan göra! för så lycklig är jag.


välkommen åter.

jag sitter och laddar upp hjärnan inför fysik, samhäll och en aning svenska om jag inte är helt hjärntvättad. tyska har vi tills imorgon också kom jag på nu MEN det skiter jag, för tyska eva är för trög.
jag tillbringade eftermiddagen sittandes i soffan och kolla på " my little ponny " ja och min tanke om det, väldigt bra! om man är 6 år och gillar rosa. och det är ju inte jag faktiskt och inte gillar jag rosa heller för den delen. när jag sedan kommer upp från vardagsrummet sitter morfar i köket och läser tidningen. jaha morfar välkommen in C:
men sällskap är alltid trevligt!
nu har jag inget mer att säga och det har jag nog inte haft på väldigt länge,


" ganska bra "

varför känns våra skoldagar så ovärda, joo för att de aldrig blir som de ska och fan ingenting stämmer på schemat och vi gör inget vettigt. men det går väl bra det också antar jag C:
och snäll som jag är sitter jag nu kvar i skuuuulan med skotten och jaa vad jag gör vi, ( 14.41 där också ) anna skriver lyrik som jag så duktigt redan har lämnat in. goo thässan!
fast nu är jag väldigt sugen på att baka, mamma och fidde bakade bullar igår. så det blir väl rulltårta på torsdag med anna (Y) på tal om bullar liksom.

äsch nu går jag hem, ensam.. fan jag skulle gått med markus!


jag <3 ballen <3 skotte

och jag vill be om ursäkt för felet i förra inlägget. jätte trögdjurets grotta * skulle det ju vara. förlåt misstaget och förlåt om jag förvirrade dig anna.
och benny kan dra åt helvete för jag fattar inte ett skit av vad han vill mig och det här förbenade arbetet.

" Sameledes effter thz wij förnimme dagligenn, huru som Prästerne, så wäll som andre förgäthe eller försumme rätt att lähre wårt Swänske tungemåhl, och i then staden inmenge och blande Danske, Tydzske, Latin och andre fremende ordh. och ther sådent i tiidh icke bleuffe förhindredt skulle wårtt egedt måhl så bliuffe fördärffuedt att thenn ene medh tiidhen icke skulle wäll förstå thenn andre. dherföre "
NÅGON SOM ÖVER HUVUDTAGET FATTAR VAD DET STÅR?


om man kan sakna dig så gör jag det.

snart vankas det mat och det är bra för jag är hungrig. " och dom sa hej navid, kom och dansa med oss nu "
det var ett litet sidostycke eftersom det var precis det jag nyss sjöng.

nu backar vi tillbaka tiden tills fredag morgon då hela morgon prommisen runt 6 innehåll spårvagnsprat. jag och min bästa vän slog våra kloka huvuden ihop och kom fram till en massa smarta tankar.. kanske!
först disktuerade vi hur många spårvagnar det finns i nkpg, ett 20tal kom vi nog fram till.
sen över till nästa fråga, hur tarom sig fram? gårom på bensin? efter en stunds tänkande kom vi på - EL KANSKE! dom dära snörena som hänger i taket, eller i luften är ju el ledningar (y) tror vi iaf.
SEN tänkte vi på om de har ett uuuuuuuultra mega stort garage med bara massa spårvagnar någonstans? eftersom de går i spår så kan man ju inte flytta dom eller köra på vägen, så då måste det finnas en plats där alla står på sin plats med en jävla massa spår i marken sådär ;o fatta vad sjukt! och stort vafan. jag skulle verkligen vilja se det dära garaget. för jag sa ju det smarta inlägget " man ställer dom ju inte bara på gatan "

vidare till kvällen då modemet varit sönder i ett dygn så kollade på ettan. väldigt spännande kanal det dära alltså. jätte trögdjuret satt vi och kollade på och för er som inte har sätt det så.. hm jaa vad ska man säga? ni missar inget!
men vad gör man när inga andra kanaler funkar, jo klart att man sitter kvar och kollar på jätte trögdjurets liv elleh vare nu var. massa spännade skelett hittade dom och väldigt fina varom i sina gummidräkter i vattnet *asnöjd* C:

sedan löd det god mat och så ska det låta och rauwr vad han är snygg, jag ska fan äta upp han :D:D

idag är jag glad av någon konstig anledning, jag vet inte varför. " varför är jag så glad idag hörrni " ( mamma och bror ser konstigt på mig ) men det får man för jag gillar att vara konstig!


en helt vanlig måndag

nu är det såhär att jag faktiskt är överlevande och tillbaka även om man kanske inte kan tro det :)
känn på den ni som inte gillar mig, ni blir inte av med mig den här gången heller.
min ensamma tid hemma har inte varit så ensam trots allt, tack gode gud att jag har min bästa vän.
lördag och en aning söndag tog eric över annas plats och det är också tack gode gud att jag har de i mitt liv.
och det är klart att modemet ska gå sönder när jag är ensam hemma och är grymt oteknisk och mamma och stefan är ett antal många mil hemmifrån, men jag klarade mig igenom dessa 4 dagar ändå, trots omstänigheterna.

men nu ska jag åka till farmor och farfar och se vad de har på hjärtat :)
jag älskar dom!

mamma

det känns faktiskt rätt jobbigt och ensamt, ingen är hemma lissom. mamma är inte hemma ;o *lesen tjej*
jag saknar henne redan fan, jag hoppas bara jag får för mig det för annars är jag mer mamma kär än vad  jag trodde.
anna är här iaf. och snart blire träning och sen matte och tyska plugg. vi har ju trots allt prov imorgon ;)
jag har inget vettigt att säga så jag skiter nog i att ladda upp det hära ens, jag blev på dåligt humör. puss


tat att tta

här sitter jag och anna i hennes säng och om sex min dör min data, fast där orkar jag inte ändra för den dog precis så nu ären i igen. T - sex minuter kvar A - dör inte din innan den säger? T - Nej.. elleh jo!
jag tog mitt pick och pack och hunden med mig hem till anna, vi sover här inatt :)
och imorgon äre slapp dag i skolan, blir nog kortade än planerat också! mehn det gör mig iiiinte ett skit,
nu ska vi gå och äta, för det har faktiskt gått en timme sedan jag drack min himla goda medicin nu. hungrig är vad jag är!


bakningstime

jag har suttit hela dagen och kollat i annas bakbok, för hon ville inte ha negerbollar min bästa vän C:
och kecke var också bra stöd när jag hela tiden " oooh kolla den här, god va? "
mehn det slutade iaf i att jag och anna kommer hem för en och en halv timme och ställer oss och bakar dirren, rulltårta och havreflarn blire :D alltså vi är gud, lite mer än gud alltså. vi ska ju trots allt träna hela veckan för det ska vi ju.
vi har kanske inte rätta känslan, rulltårtan gick av och gilla bara att rulla ett varv - för mycket sylt kanske?
och havreflarna skulle bli ca 30 st men det vart blev visst vara 11!
nu ska jag rädda havreflarnen från att bli blånegrar, PLINGAR GÖRE NU!

och jag tänkte på det när henry tog min skateboard

dagen har bjudit på mycket garv och massa bra. du får mig lycklig, veturä?
angående bra så äre inte bra att se på lost med anna, då hon alltid är lika pepp på att se det varje gång men somnar efter 10 min. OCH hur kul är det? jag ska tammefan börja kolla på det själv, höru det anna skotte, SJÄLV :O
ensamhet..
och imorgon äre måndag igen ja.. det känns bara pain men vad ska jag göra åt det? det är bara att kämpa vidare den här veckan också och plugga som ett djur ska jag göra. ensam hemma är också väldigt lockande, kommer du och släcker mina lampor då fegge? tack på förhand.
och den jag saknar allra mest nu är jejje, henne får jag äntligen träffa på tisdag!

och jag har vårkänslor, värdet har varit mys idag och igår.
morfar fyller år idag också kom jag på just när jag skrev det mitt i bloggandet här, bäst att slänga in ett grattis. det första jag sa igår när vi kom dit är " grattis imorgon " hur äre med min svenska nuförtiden?

OCH jag måste ha sällskap på lördag, MÅSTE alltså!


RSS 2.0